0 out of 1 members found this post helpful.
NU recomand nimanui Limehost.Ro . Teapa ? Se poate numi si asa... Povestea mea incepe cand m-am hotarat sa mut 4 servere (2vps-uri si 2 dedicate) de la xServers (datorita suportului tehnic foarte prost, in ciuda "gratuitatii" administrarii serverelor, nu intru in detalii ca sa nu fiu offtopic). Am trimis un mail la Limehost prin care ceream sa mi se elimine taxa de instalare. Mi-au propus sa semnez un contract pe 12 luni cu ei. Am acceptat pe moment, insa am intarziat trimiterea contractului, pentru a putea verifica (suport tehnic, probleme, viteza, protectii DDoS, etc). Mi-au activat serverele (foarte greu) si mi-au facut 2 facturi cu un total de vreo 700 euro, unde apareau si taxele de instalare de cate 150 euro + TVA pt serverele dedicate. Data scadenta pentru facturi era 12 iunie 2011. Am trimis mail cu privire la taxele de instalare si mi s-a spus sa platesc factura fara acele taxe (in total 370 euro). Am platit partial 150 euro prin PayPal, urmand sa platesc pana pe 12 iunie bancar restul sumei (eram plecat din tara si nu puteam transfera banii in contul lor iar in PayPal nu aveam suficient). Pe 2 iunie imi trimite doamna Alexandra Zaharia (persoana care se ocupa de plati) o notificare privind suspendarea serviciilor in cazul neplatirii sumei restante cat mai urgent. Nu am apucat sa vad acest mail si peste 2 ore de la notificare toate serviciile au fost suspendate. Peste vreo 3 ore ajung la PC (conectat prin orange pe roaming etc) si le dau mail si le explic situatia. Niciun raspuns. Retrimit mail-ul. Nimic... Seara le dau mail sa imi opreasca toate serviciile, sa anuleze orice colaborare si sa imi trimita integral banii platiti de mine. Niciun raspuns nici la acest mail. Astazi, pe 3 iunie (a doua zi) primesc mail de la aceeasi doamna Zaharia, in care mi se spune sa platesc sumele datorate pentru reactivarea serviciilor si isi cere scuze pentru intarzierea raspunsului datorita faptului ca mail-ul meu a ajuns la spam. Mi-a ignorat ultimul mail cu privire la returnarea banilor si incetarea colaborarii. Il retrimit.. Pana acum niciun raspuns... Revin cu mai multe informatii cand mi se raspunde. Serverele sunt in continuare oprite si imi vin zeci de mailuri de la clienti nemultumiti, pierd bani si clienti (fiind reseller).