Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: 000webhost

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

am luat si eu de la ghesi , ala de 777 (in oferta) are viteza mai mare decat cel de unde aveam eu hostat siteul, acu sa vad cum merge dupa ce-l pun pe picioare cu backup-ul facut, sper sa reusesc sa restabilesc totul online

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    43
    Posturi
    116
    Putere Rep
    29

Implicit

eu am avut la ei un cont free cateva luni dupa care mi l-au suspendat pentru un script care chiar este free ,era vb despre un browser based game . Din punct de vedere tehnic sunt ok, pentru un hosting free nu am avut probleme deloc, pana la acel moment. Ceea ce m-a deranjat a fost ca mi-au impus sa iau un cont platit pentru a-mi recupera baza de date de la joc, asa ca am renuntat si mi-am luat cont platit la un alt hosting.
    Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    34

Implicit

000webhost. L-am folosit prin februarie ca si server de testare. Mergea ok dar din cand in cand pica siteu. Hostul asta moca are o problema cu downtimeul. In afara de asta se intampla ca siteul sa fie ok dar sa cada baza de date. Nu recomand pentru nici un proiect!!!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Easy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th August 2010
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    30
    Posturi
    83
    Putere Rep
    30

Implicit

E slab rau. Am stat juma' de ora sa-mi uploadez wordpress-ul. Oricum, m-am mutat la MxHost.

Dan Bornescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    54
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu exclud viteza de procesare si transferare a fisierelor, insa mi s-a intamplat sa imi mearga doar pagina principala, iar cand dadeam click pe un titlu de articol sa spunem, ma redirectiona catre siteul lor. Ca sa nu mai spun ca fantastico nu merge si nu au softacoulous.

Daca vreti hosting ieftin si stabil va recomand NsHost. Ii folosesc de circa 8 luni de acum si nu am avut NICI O PROBLEMA pana la acest moment.

Iustin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th December 2010
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    34
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

000webhost se mișcă ok, dar atât, în rest ești foarte limitat. Am pus un Wordpress pe el și nu am putut face auto update sau să instaleze teme direct din dashboard, dădea eroare de la host, deci totul trebuia făcut manual. Ghesi de asemenea, nu recomand, au probleme multe, suport foarte slab.

Dacă vrei hosting de calitate în ro îți recomand webfactor, mxhost, elvsoft. Testate!
    Dacă vrei hosting de calitate străin îți recomand godaddy (am peste 15 site-uri la ei de 3 ani), web-hosting.com (aparține de namecheap).

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •