Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: instiintare adsense

coco_ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit instiintare adsense

În timpul revizuirii contul dvs., am observat că în acest moment afişaţi anunţuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre. De exemplu, am găsit încălcări ale politicilor AdSense pe pagini precum www

După cum se precizează în politicile programului nostru, editorilor AdSense nu le este permis să plaseze anunţuri Google pe site-uri cu conţinut referitor la piraterie sau spargerea codurilor. De exemplu, este posibil ca site-urile care afişează anunţuri să nu furnizeze instrucţiuni sau echipamente pentru accesarea ilegală sau falsificarea de software, servere sau site-uri de Web.

Drept urmare, am dezactivat difuzarea anunţurilor pe site.

Contul dvs. AdSense rămâne activ. Totuşi, vă sugerăm insistent să acordaţi timp pentru revizuirea politicilor programului nostru ( google.com/adsense/policies) pentru a vă asigura că toate celelalte pagini respectă cerinţele noastre.

Reţineţi că este posibil să vă dezactivăm contul dacă vom găsi în viitor alte încălcări ale politicilor.

Cele mai bune urări,

Echipa Google AdSense

faza e ca eu chiar nu am asa ceva... pe site-urile mele, probabil ca am exces de cuvinte cheie, maxim, dar... ... chiar nu inteleg care e chestia, mi-au dat un motiv care chiar eu chiar nu il incalc,
    daca a mai primit cineva asemanator va rog sa ma lamuriti si pe mine...

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu am intalnit problema asta ,insa ma mir cum de ti-au lasat contul activ si te-au rugat sa iti rezolvi problemele.
    Oare a inceput sa conteze orice fel de publisher in ochii lui G?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit

voi ce spune-ti sa fac? sa scot adsense de pe tot site-ul? sau sa schimb ce cred eu ca ar creea probleme?

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de coco_ro Vezi Post
    voi ce spune-ti sa fac? sa scot adsense de pe tot site-ul? sau sa schimb ce cred eu ca ar creea probleme?
    eu zic sa rezolvi problemele specificate de ei ,apoi trimiti un mail si vezi ce ar mai fi de corectat,evident sa nu mai fie nimic.
    daca nu ti-a banat contul nu are rost sa scoti reclamele.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Afisezi cumva articole despre hacking pe situl tau?

Daca nu este posibil sa fi pus altcineva codul tau pe situl lui..in ideea ca o sa iti inchida contul.

Uitate peste situl tau si vezi daca pe fiecare pagina se afiseaza adsurile.

In cont adsense este o optiune unde poti specifica pe ce situri o sa apara anunturile tale,iti recomand sa iti pui siturile acolo pt ca altcineva sa nu iti foloseasca codul tau.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

just follow the rules... ca poate asta a fost doar un avertisment. la al 2-lea poate iti iei adio de la cont.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu cred ca a furat cineva codul, deoarece adsense a specificat in mail ce site incalca politica, si din postul initial reiese ca ar fi un site al lui coco_ro.
    Oricum e musai sa activati "allowed sites" din cont, pt ca se fura codurile in draci.

Recomand sa cauti tot site-ul sa nu ai link-uri catre site-uri ilegale. La fel sa nu ai referiri la continut ilegal. Din citatul tau (cu o traducere execrabila) reiese ca e un mesaj copiat dintr-o lista de prestabilite, deci e posibil ca tu sa nu incalci strict ce spun ei acolo (de ex tu poti sa ai mp3-uri).

Dupa ce elimini toate chestiile "suparatoare" ii contactezi spunand ca ai remediat problema si ii rogi sa reanalizeze site-ul tau pt a vedea daca se poate relua afisarea reclamelor.

Daca poti da-mi pe PM linkul care incalca regulile sa arunc o privire.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th June 2007
    Posturi
    50
    Putere Rep
    0

Implicit mda

eu incerc sa repar erorile care cred eu ca ar fi, si le trimit un email,stiu ca punctul 2 e dezactivarea, dar nah nu e dumnezeu nici google adsense, oricum motivul lor e deplasat pt ca nu am asa ceva in text, dar face parte din categoria continut, ceea ce cred eu ca ar fi problema, exces de cuvinte cheie... nu am mp3... si link-urile se trimit catre tagurile din baza mea de date catre alte articole ce contin tagul respectiv...
    Ultima modificare făcută de coco_ro; 9th September 2008 la 21:19.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

sa te duci sa aprinzi o lumanare la biserica si sa multumesti ca ai primit mailul asta si nu ti-ai luat suspend direct. doamne, ce noros esti!
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Eu cred ca esti si norocos

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    sa te duci sa aprinzi o lumanare la biserica si sa multumesti ca ai primit mailul asta si nu ti-ai luat suspend direct. doamne, ce noros esti!
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Acum am primit instiintare: Training de SEO, Usability si e-marketing – Web Wizard 23
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 8th October 2008, 00:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •