În timpul revizuirii contul dvs., am observat că în acest moment afişaţi anunţuri Google într-un mod care nu respectă politicile noastre. De exemplu, am găsit încălcări ale politicilor AdSense pe pagini precum www
După cum se precizează în politicile programului nostru, editorilor AdSense nu le este permis să plaseze anunţuri Google pe site-uri cu conţinut referitor la piraterie sau spargerea codurilor. De exemplu, este posibil ca site-urile care afişează anunţuri să nu furnizeze instrucţiuni sau echipamente pentru accesarea ilegală sau falsificarea de software, servere sau site-uri de Web.
Drept urmare, am dezactivat difuzarea anunţurilor pe site.
Contul dvs. AdSense rămâne activ. Totuşi, vă sugerăm insistent să acordaţi timp pentru revizuirea politicilor programului nostru ( google.com/adsense/policies) pentru a vă asigura că toate celelalte pagini respectă cerinţele noastre.
Reţineţi că este posibil să vă dezactivăm contul dacă vom găsi în viitor alte încălcări ale politicilor.
Cele mai bune urări,
Echipa Google AdSense
faza e ca eu chiar nu am asa ceva... pe site-urile mele, probabil ca am exces de cuvinte cheie, maxim, dar... ... chiar nu inteleg care e chestia, mi-au dat un motiv care chiar eu chiar nu il incalc,
daca a mai primit cineva asemanator va rog sa ma lamuriti si pe mine...

Răspunde cu citat