daca te-ai dus cu cec e normal sa astepti 30 de zile![]()
daca te-ai dus cu cec e normal sa astepti 30 de zile![]()
Poi ce sa faci, la banii aia e ok si asa, nu era o suma impresionanta.
Oricum trebuie sa ii primesc zilele astea, pe 10 parca ...
Salutari si spor la mai multi bani din adsense.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Ce sa inteleg ? Tudi a zis ceva de genul "vezi sa nu castigi prea mult pentru ca iti suspenda contul." Cine te baneaza? Google?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu cred ca google iti baneaza contul doar pentru ca ai prea multi bani. Nu cred ca se bucura ei ca ai tu 1000 de usd intr-un cont si iti examineaza siteul astfel incat sa il si blocheze din diverse motive, mai mult sau mai putin ok.
Totusi, Tudi poate stie el ceva legat de adsense. Poate a avut vreo intamplare de genul acesta.
Ultima modificare făcută de Nichita; 7th May 2009 la 00:25.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu stiu sa-ti zic, Tudi stie mai bine la ce se referea.
Am mai auzit si eu cazuri in care au suspendat adsense conturi cu cateva mii euro in ele din motive gen: clickuri invalide, etc. Dar nu stiu ce sa cred din toate astea.
Eu unul sunt frustrat ca nu mai am adsense. Motiv bann!?!?! : clickuri invalide. Zau daca am inteles de unde acele clickuri invalide ca am trimis contestatie si nu mi-a raspuns nimeni. Oricum conteaza ca am primit in cele din urma si cecul , emis cu ceva timp inainte de a suspenda contul.
Sincer nu cred in partea cu suspendat la cateva mii de euro din proprie experienta nu am avut nici o problema in acest sens. De ridicat banii prefer raiffeisen si numai d la ei ridic de cativa ani ( si a trecut ceva timp pt k am facut parte din programul experimental western union in romania).
Numai sa ai grija cand faci peste 5000$ p luna ca trebuie sa treci pe cec![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)