Google dance?
Nu stiu ce sa mai cred... google continua sa ma surprinda permanent... e ca un urias care se zbate ca nu poate sa-si mai controleze evolutia neasteptata...
Banuiesc ca, la fel ca la orice urias, dureaza ceva pana face un pas. Dar si cand il face ..
Oricum, noi ca webmasteri trebuie sa ne vedem de treaba si sa incercam sa ne adaptam, indiferent de ce ne fel de os ne arunca Google.
am vazut aseara un film (o comedie) in care unul isi tinea medalia (onorifica probabil) de la un concurs unde iesise pe locul 6. diferente intre PR0 si PR1?! c'mon...
daca aveai tot site-ul cu PR3, hai 2!, si o pagina sarea de nici unde in PR5, 6! da'... poate chiar eram dispus sa accept ideea de a uita totul despre PR. si, dupa cate imi aduc eu aminte, de la o vreme (bunaaaa) PR e mai mult de fite, conteaza mai mult pentru mandria webmaster decat ca o pozitionare buna SERP.
PR conteaza foarte mult la link exchange! FOARTE MULT!
In plus e si o modalitate de a sti ca google nu considera site-ul tau chiar de cacao. De ex eu folosesc pr-ul sa stiu ca un site e competent. Daca un site are PR7 inseamna ca oamenii aia stiu ce spun.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Din experienta proprie, am observat ca mai mult conteaza traficul zilnic decat PR-ul. Cel putin in nisa in care am facut LE.
1. Ai PR 1 pe acel articol pentru ca ai primit imbound links de pe vreu site , forum, cineva ti-a promovat pagina cu articolul.
2. Page rankul se ofera in principal pentru imbound links, apoi reciprocal links, samd.
3. Vezi-ti de continut si nu mai sta cu ochii pe page rank, mai important e traficul si indexarea in motoare.
Aveţi idee ce face Gugăl, a adormit pe drum?! Eu văd foarte multe siteuri "puternice" rămase cu PR0 (siteuri ce înainte aveau pr 4, pr 5! A adormit pe drum, sau ce?!
Si la mine la fel , adicape home page PR0 iar pe pagina cea mai vizitata(conform statisticilor) PR2, nu il mai inteleg google-ul dar nici nu mai mai chinui si cum spunea si Tudi fac focus pe continut si traficul va venii si poate si niste link-uri .... si de aici toate![]()
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)