Cica s-a facut update zilele astea. Vedeti vreo miscare? Mie mi-au ramas site-urile la fel, pe linie.
Cica s-a facut update zilele astea. Vedeti vreo miscare? Mie mi-au ramas site-urile la fel, pe linie.
Se vorbeste ca este un downgrade ( vezi la fel era si acum cateva luni: http://forum.seopedia.ro/google/5687...html#post48514 ). Eu vad doar la un photoblog personal o lipsa de pr, inainte era pr4.
E nevoie de catev zile sa se vada complet. Eu vreau cresteri in cautari, pr-ul e de ajuns cat este acum
![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Dap, nici pe mine nu ma prea pasioneaza PR-ul. Atat doar, la link exchange cat il mai arunc intre "stats"![]()
Sunt peste tot pe DP anunturi cum ca li s-a schimbat PR-ul. Eu personal nu am observat nici la site-urile mele nici la cele ale fratelui meu.
O sa vedem in cateva zile ce se intampla, e primul PR update care il prind daca e adevarat, si sunt curios ce PR o sa fie
Cum reusesc? E simplu... Link
la mine am un site nou care de la n/a a luat pr 3, deci este un pr update!
PR update sigur, am 2 schimbari clare.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)