N-ai inteles... Chiar daca le-as face in doua minute si cu un efort minim, nu mi-as dori... Chiar nu este clar ca risti sa dispari "un pic" din serps dupa un asa boost?![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Nu cred ca are vreo importanta ca site-urile web 2.0 sunt abuzate, are importanta ca beneficiezi de ceva de pe urma lor si plus de asta google-ul le vede bine.
Eu sunt de parere ca servicii precum SocialMarker.com sunt de admirat, eu nu stiu altceva care sa fie free si sa iti aduca atatea beneficii intr-un timp scurt.
Ideea e nu sa faci spam, ci daca tu crezi ca ai continut tare pe site si vrei sa stie mai multa lume de tine poti sa publici continutul tau cu ajutorul SocialMarker.com la mai multe site-uri web 2.0 si daca ai cu adevarat continut bun vei avea si trafic.
Site-urile astea web 2.0 au fost facute sa selecteze continutul de calitate de pe internet si sa-l promoveze.
Ultima modificare făcută de spleeder; 15th September 2007 la 19:28.
Auzi, ce intelegi tu prin site-uri web 2.0 ?? De fapt, ce inseamna web 2.0 ?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
In the analysis and promotion of web-technology, the phrase Web 2.0 refers to a perceived second generation of web-based communities and hosted services — such as social-networking sites, wikis and folksonomies — which aim to facilitate collaboration and sharing between users.
web 2.0 from wikipedia
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)