NU inteleg de ce tot zice lumea ca meta-urile nu conteaza pentru google. De cand am pus meta description si keywords pe toate paginile site-ului meu a crescut traficul cu minim 500 %
NU inteleg de ce tot zice lumea ca meta-urile nu conteaza pentru google. De cand am pus meta description si keywords pe toate paginile site-ului meu a crescut traficul cu minim 500 %
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Meta description si Title sint indicate. Keywords...s-ar spune ca nu..dar nu fac nici un rau. Yahoo! posibil sa functioneze cu ele.
barosanu, incapatanat nu inseamna si lenes.
Cauta inainte de a iti spune parerea.
Mai conteaza meta keywords ? si Google Ranking Factors. Deja postate pe forum.
In ultimul timp observ o activitate marita a ta pe forum..dar cu posturi...care lasa de dorit. Nu sint singurul care observa asta.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu am ce sa iti demonstrez aici. Daca vrei sa iti povestesc in ce fel am ajuns la concluzia asta ma poti contacta pe yahoo messenger (nu sunt adeptul mesajelor lungi).
Ce vreau sa punctez este ca multa lume spune ca meta-urile (inclusiv description) nu sunt importante iar pe mine m-au ajutat enorm.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 12th May 2007 la 23:58.
Am dat peste un articol (via Krumel) care spune:
http://www.komarketingassociates.com...cription-tags/Meta Description Tags do indeed matter.
But, they do not help with keyword rankings.
Even more important, a well-written Meta Description Tag will encourage the searcher to take the next step and visit your Web site. In essence, a well-written Meta Description Tag will increase the Click Through Rate (CTR) of your organic search listing.
Hmmm... Valoare dpdv a CTR (OK), dar nu si a pozitiilor in SERPs?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)