Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Indexare greoaie articole/posturi noi

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    200
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de gaby Vezi Post
    Nu am mai multe site-uri , dar daca sa zicem ca mai fac unul, aplic cu el, sa zicem ca ma si accepta, iar apoi pun reclamele pe site-ul unde mi-a fost banat contul mi-e ca sigur vor face corelari si ma voi trezi iar cu contul in pom. Nu ar fi mai safe sa fie pe alt nume?
    Daca nu ai alt site e cam nasol.
    Acum verifica toate site-urile pe care vrei sa pui reclame, nu mai e ca inainte.
    Atunci daca aveai deja cont aprobat puteai sa pui reclamele pe ce site-uri vroiai, nu le verifica nimeni in momentul cand puneai reclamele (puteai da de belea mai tarziu daca site-ul nu era conform TOS).
    Acum, chiar cu cont aprobat, cand vrei sa adaugi un site nou te tine putin pe bara pana il verifica cineva (probabil vreun bot) si deabia dupa va fi aprobat.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Aceeasi adresa dar alte nume, nu?
    Da.

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Clax, vrei sa spui ca poti sa iti faci cont nou cu acelasi nume si aceeasi adresa, insa doar site-ul sa fie altul? Pare interesant.

Si apropo, e o idee sa folosesti alt IP la logare pentru crearea contului nou?
    Preventiv eu schimb des IP-ul pentru ca am usor aceasta posibilitate. Si da, e ok sa nu fie acelasi IP. Cu cat ai mai multe masuri de precautie cu atat mai bine. Daca ai 2 prenume te poti juca cu acestea cand le mentionezi Daca te cheama spre exemplu Matei Ion-Petre, le poti schimba intre ele: Matei Petre - Ion sau doar Matei Petre. Daca mai ai o alta adresa, atunci e si mai usor. Soliciti confirmarea pe o adresa noua. Ei le expediaza automat, nu le verifica nimeni decat un robot. Robotul nu o sa faca diferenta intre date. De exemplu o adresa scrisa intr-un fel si alta in alt fel, adica: Strada G. Cosbuc, Str. George Cosbuc, George Cosbuc Street, etc. Sau sunt situatii cand mai multe persoane au aceasi adresa. Ei ce se fac daca mai au si nume asemanatoare?

Citat Postat în original de florian g Vezi Post
    cand vrei sa adaugi un site nou te tine putin pe bara pana il verifica cineva (probabil vreun bot) si deabia dupa va fi aprobat.
    Da, cred ca cu un bot se verifica. Am observat ca urmareste o anumita schema, daca o indeplinesti e mai usor.

-----

Eu am cel putin 2 conturi de adsense cu exact acelasi nume si aceasi adresa (doar IBAN-uri diferite). Nu a fost un noroc chior, sunt multi asa. Ei oricum stiu ce conturi si ce siteuri ai doar ca nu pot demonstra legal. Si... este in interesul lor ca tu sa le folosesti serviciile, castigi si tu... castiga si ei. Daca era o restrictie adevarata nu te puneau sa iti confirmi numele si prenumele real atunci cand soliciti plata prin Western Union il preluau pe cel mentionat initial de catre tine la inceput.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    37

Implicit

Momentan pana nu trece pandemia asta cu ......nu cred ca va mai accepta vreun site adsense..... Eu de cateva luni ma chinui , iar de acum motivul este urmatorul:

respinge.jpg

PS: Ca sfat, mai lucrati la el, puneti articole in continuare, iar cand v-om scapa putin de pandemie, 'atacati'.

Spor
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    200
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    Momentan pana nu trece pandemia asta cu ......nu cred ca va mai accepta vreun site adsense..... Eu de cateva luni ma chinui , iar de acum motivul este urmatorul:

Spor
    Asta ma duce cu gandul ca s-ar putea sa se uite si un om peste site-uri, nu doar un bot.
    Ca daca tinea doar de boti, nu cred ca in mainframe-ul Google umbla Corona sa ii afecteze cumva.

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    33

Implicit

Am incercat sa indexez manual articolele, unele s-au indexat, altele nu, doar ca am mai descoperit o "anomalie" si anume acelasi articol indexat sub 2 forme diferite:

domeniu.tld/5345-articol-bla-bla/?do=findComment&comment=7542
    domeniu.tld/5345-articol-bla-bla/?do=getNewComment

adresa normala ar trebui sa fie: domeniu.tld/5345-articol-bla-bla
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    42

Implicit

Am incercat sa indexez manual articolele, unele s-au indexat, altele nu, doar ca am mai descoperit o "anomalie" si anume acelasi articol indexat sub 2 forme diferite:

domeniu.tld/5345-articol-bla-bla/?do=findComment&comment=7542
    domeniu.tld/5345-articol-bla-bla/?do=getNewComment

adresa normala ar trebui sa fie: domeniu.tld/5345-articol-bla-bla

Da, pare sa fie o problema in acest caz. Utilizeaza tagul canonical - https://yoast.com/rel-canonical/ sau daca utilizezi Wordpress, un plugin pentru seo ce vine cu aceasta facilitate.

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    33

Implicit

Este prezent deja tag-ul.
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    951
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post

respinge.jpg

PS: Ca sfat, mai lucrati la el, puneti articole in continuare, iar cand v-om scapa putin de pandemie, 'atacati'.

Spor
    Mai apare mesajul asta legat de covid acum?

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

faci alt site si cont adsense pe un membru al familiei nu vad altfel cum

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. încărcare greoaie articol de 130 pagini
    De Vladimir-Adrian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th May 2017, 15:37
  2. încărcare greoaie site
    De Vladimir-Adrian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2016, 11:21
  3. indexare articole
    De Marko08 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th April 2014, 23:08
  4. Indexare greoaie
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th April 2013, 11:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •