11th April 2020, 19:11
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
gaby
Aceeasi adresa dar alte nume, nu?
Da.

Postat în original de
John
Clax, vrei sa spui ca poti sa iti faci cont nou cu acelasi nume si aceeasi adresa, insa doar site-ul sa fie altul? Pare interesant.
Si apropo, e o idee sa folosesti alt IP la logare pentru crearea contului nou?
Preventiv eu schimb des IP-ul pentru ca am usor aceasta posibilitate. Si da, e ok sa nu fie acelasi IP. Cu cat ai mai multe masuri de precautie cu atat mai bine. Daca ai 2 prenume te poti juca cu acestea cand le mentionezi
Daca te cheama spre exemplu Matei Ion-Petre, le poti schimba intre ele: Matei Petre - Ion sau doar Matei Petre. Daca mai ai o alta adresa, atunci e si mai usor. Soliciti confirmarea pe o adresa noua. Ei le expediaza automat, nu le verifica nimeni decat un robot. Robotul nu o sa faca diferenta intre date. De exemplu o adresa scrisa intr-un fel si alta in alt fel, adica: Strada G. Cosbuc, Str. George Cosbuc, George Cosbuc Street, etc. Sau sunt situatii cand mai multe persoane au aceasi adresa. Ei ce se fac daca mai au si nume asemanatoare?

Postat în original de
florian g
cand vrei sa adaugi un site nou te tine putin pe bara pana il verifica cineva (probabil vreun bot) si deabia dupa va fi aprobat.
Da, cred ca cu un bot se verifica. Am observat ca urmareste o anumita schema, daca o indeplinesti e mai usor.
-----
Eu am cel putin 2 conturi de adsense cu exact acelasi nume si aceasi adresa (doar IBAN-uri diferite). Nu a fost un noroc chior, sunt multi asa. Ei oricum stiu ce conturi si ce siteuri ai doar ca nu pot demonstra legal. Si... este in interesul lor ca tu sa le folosesti serviciile, castigi si tu... castiga si ei. Daca era o restrictie adevarata nu te puneau sa iti confirmi numele si prenumele real atunci cand soliciti plata prin Western Union
il preluau pe cel mentionat initial de catre tine la inceput.