Si spre ce considerati voi ca ar trebui aduse backlinkuri la un site cu articole lungi de tip evergreen? Pe fiecare articol in parte( costuri imense si surse putine de link) , pe categorii, sau doar pe index?
Si spre ce considerati voi ca ar trebui aduse backlinkuri la un site cu articole lungi de tip evergreen? Pe fiecare articol in parte( costuri imense si surse putine de link) , pe categorii, sau doar pe index?
Inteleg ca intrebi doar pt situatia in care (momentan) nu vrei sa rankezi cu indexul, te intereseaza sa rankezi doar cu articolele evergreen.
Iti dau un exemplu. Eu am cumparat un site care a fost online vreo 10 ani, proprietarul nu a facut SEO, a obtinut doar linkuri naturale, nu f multe, dar suficient cat sa capete ceva autoritate. Dupa ce l-am luat, l-am dezvoltat tot fara sa aduc linkuri, in ideea sa obtina in continuare numai linkuri naturale. Vorbesc de site international.
Cum arata un profil de linkuri al unui site care a obtinut toate linkurile natural? Spre index cred ca sunt circa 15% din linkuri, spre categorii circa 1-3% din linkuri, iar restul spre articole (care sunt peste 1000). Site-ul rankeaza bine cu toate articolele pe care le public, prinde top 10 (dupa ceva timp, daca nu sunt pagini foarte vechi care rankeaza, cum spunea si Robert si vechimea articolului e foarte importanta pt Google).
Stiu care ar fi un profil natural de backlinkuri... dar e dificil de realizat rapid. In timp sunt sigur ca voi primi natural niste backlinkuri, doar ca n-avem niciunul rabdare sa lucram la un website care produce abia peste 2-3 ani
Deocamdata o sa trag cateva catre index si vedem ce se mai intampla.
Eu ii raspunsesem lui Alex Ochea. In cazul tau, cred ca solutia e ceea pe care ai zis-o, sa aduci cateva spre index si apoi mai veziBafta!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)