@vertedi
Salut, te asigur ca sunt extrem de serios, ce am scris in legatura cu magazinul online era doar simplu exemplu, dar care se poate aplica la orice pagina sau articol de pe orice site in afara de cele din Google News. Crede-ma ca si eu sunt foarte interesat de cum sa optimizez cat mai bine site-urile mele pentru mobile, doar Adsense imi numara in jur de 2,5M de pagini vizualizate pe luna doar pe dispozitive mobile (in acest post am adaugat un screenshot), dar AMP pe mine nu ma ajuta cu nimic.
Pentru cine se descurca cu limba italiana, in acesta conversatie Luca Forlin, responsabilul Google pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu a sectorului news si informatii, prezinta lansarea proiectului AMP in Italia. Incepe cu prezentarea, apoi nu mai tin minte la ce minut a spus ca AMP nu este pentru orice site pentru ca se pierd multe functii, apoi la minutul 32.48 la intrebarea specifica daca AMP va avea un impact asupra site-urilor din punct de vedere SEO va spune ca nu si va termina spunand ca AMP si SEO sunt 2 universuri separate (daca ascultati de la minutul 35.29 si fara sa stiti limba italiana veti intelege "AMP e SEO sono universi staccati... separati"). Daca o spune el, cine sunt eu sa nu il cred?
In orice caz, iti doresc doar succes cu AMP.

Răspunde cu citat