26th December 2015, 02:20
0 out of 1 members found this post helpful.
SEO - Un Job in Anglia
Salutare tuturor si Craciun fericit (rau este sa fii departe de casa)! Am o propunere pentru cunoscatorii de SEO si ceva WordPress, Joomla, HTML, etc. Nu trebuiesc studii sau experienta prea mare. Rog webmasterii sa mute acest subiect daca este scris in categoria nepotrivita. Actualmente lucrez pentru o companie in Manchester, o companie care se ocupa de promovarea site-urilor cu profil chinezesc (nu dezvolt pentru ca este prea mult de scris). Cunostinte SEO, nu trebuiesc prea multe pentru ca eu decid deocamdata ce servicii trebuiesc aplicate unui website. Avem nevoie de o persoana serioasa, care sa si invete ce inseamna optimizarea si promovarea unui website. Ce ofera compania respectiva:
1. Cazare gratuia (o camera placuta si facilitati in casa, bucatarie, etc.)
2. Daca persoana fumeaza, nu este problema, adica primeste tigari
3. Transport gratuit de la locuinta la office, adica suntem luati dimineata cu masina si adusi seara (se lucreaza 8 ore, adica aproximativ 8 ore)
4. Banii se primesc saptamanal
5. Salariul se negociaza cu mine in functie de experienta insa, fara probleme, se starteaza de la o anumita suma si in timp salariul creste. De retinut este faptul ca nu eu platesc si nu eu decid cati bani sa primeasca o anumita persoana. Eu doar dau indicatii despre o anumita persoana daca este capabila sa presteze anumite servicii si credeti-ma, ma intereseaza sa luati cat mai mult pentru ca nu sunt banii mei.
Pentru detalii pot raspunde la email-uri pe office@b-seo.co.uk, sau la tel: 004407459342408, este un numar de UK. Se poate trimite SMS si eu sun daca cred ca persoana respectiva este apta. Sincer, eu decid cine sa lucreze cu mine si alte persoane asa ca nu am nevoie de ingamfati, atotstiutori sau persoane care se cred superinte ligente. Cei care se cred GURU, pot avea afacerea lor sau pot lucra singuri. Am nevoie de o persoana sociabila, nu figuranta, etc.