Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: seo prin htmlizare

fabby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    34

Implicit seo prin htmlizare

eu unu am inteles ca daca facem paginile html, nu mai conteaza asa mult pentru google....da nuj sigur dc e asa. totusi, am facut site-ul in php, si i-am bagat un mod rewrite, insa la linkuri am facut ceva de genu subcat_34_cazare.htm, si cineva mi-a zis ca daca scriu cu subcat-34-cazare.htm ar fi mai bine pt google.

conteaza treaba asta?
    multumesc anticipat
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu. Poti sa faci si subcat,34,cazare.html sau subcat+34+cazare.html, ca e tot dracul ala. La cautari conteaza relevantza linkului, nu forma. "Avantajele" vreunui semn grafic asupra altuia tin de folclorul urban.
    Lucian

claudiupopa este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th June 2006
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu, din cate stiu conteaza daca scrii "subcat_34_cazare.htm" vs. "subcat-34-cazare.htm". Cea de a doua varianta e mai buna; google vede "_" ca un conector, nu ca un "spatiu" intre cuvinte. Am dreptate?

Nu stiu insa cat de actualitate mai este asta, am auzit cateva zvonuri ca nu ar mai conta.

lunatique este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2007
    Locaţie
    tg mures
    Posturi
    59
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de claudiupopa Vezi Post
    Eu, din cate stiu conteaza daca scrii "subcat_34_cazare.htm" vs. "subcat-34-cazare.htm". Cea de a doua varianta e mai buna; google vede "_" ca un conector, nu ca un "spatiu" intre cuvinte. Am dreptate?
    Da.

[...]but there is a risk when using dynamic URLs: search engines don't like them. For those at most risk of losing search engine positioning due to dynamic URLs are e-commerce stores, forums, sites utilizing content management systems and blogs like Mambo or WordPress, or any other database-driven website. Many times the URL that is generated for the content [...] Static URLs are typically ranked better in search engine results pages, and they are indexed more quickly than dynamic URLs, if dynamic URLs get indexed at all. Static URLs are also easier for the end-user to view and understand what the page is about. If a user sees a URL in a search engine query that matches the title and description, they are more likel [...]

Nu stiu insa cat de actualitate mai este asta, am auzit cateva zvonuri ca nu ar mai conta.
    S-ar putea sa ai dreptate dar eu cred ca inca mai conteaza pentru ca botul are un mic bug in indexarea url-urilor dinamice. (vezi cazul acesta : forum.seopedia[.]ro/showthread.php?t=3346 )
    Deci e mai recomandat sa ai url-uri statice pe site.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plata prin SMS
    De Voislav în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 18th November 2009, 18:14
  2. Reclama prin sms
    De Addsite în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2009, 14:19
  3. Prin Cartiere
    De Gelusi în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st August 2008, 12:19
  4. Ce intelegeti voi prin spam ?
    De biznis în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 4th February 2008, 12:58
  5. Virus prin YM
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 17:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •