Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Cat timp dureaza sa vedeti efectele link-buildingului?

Afișare hibrid

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu stiu cum vezi tu situatia dar la mine se intampla astfel: postezi un advertorial sa zic pe un site cu DA 40... PA = 0.. In timp, daca ai noroc zic eu, si e citit articolul, ca rar este preluat sau e tinut pe homepage, poate ei putina autoritate in pagina (PA) care multi zic ca e o aiureala, in fine nu conteaza asta, dar e exact ce ai zis tu iti da cate un plus. Nu stiu cat de tare esti tu sa aduci linkuri asa de tari incat sa te ajute intr-o luna. Eu unu nu reusesc, n-am asa "spate". Linkurile vizibile rapid vin de undeva de pe homepage, de la site-uri cu autoritate mare. Te va lamuri cineva cu experienta necesara si care a facut link-building puternic, nu general ca mine.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Nu stiu cum vezi tu situatia dar la mine se intampla astfel: postezi un advertorial sa zic pe un site cu DA 40... PA = 0.. In timp, daca ai noroc zic eu, si e citit articolul, ca rar este preluat sau e tinut pe homepage, poate ei putina autoritate in pagina (PA) care multi zic ca e o aiureala, in fine nu conteaza asta, dar e exact ce ai zis tu iti da cate un plus. Nu stiu cat de tare esti tu sa aduci linkuri asa de tari incat sa te ajute intr-o luna. Eu unu nu reusesc, n-am asa "spate". Linkurile vizibile rapid vin de undeva de pe homepage, de la site-uri cu autoritate mare. Te va lamuri cineva cu experienta necesara si care a facut link-building puternic, nu general ca mine.
    Daca vrei PA la pagina pe care ai postat e suficient sa astepti 1 luna or so, pana indexeaza Majestic cateva linkuri din site catre articol (categorie, tag-uri, related, etc), sau sa postezi tu cateva linkuri catre pagina respectiva. Dar PA-ul ala nu e prea relevant pentru ranking. Si da, sunt de acord cu tine ca cele de pe homepage par sa fie cele mai bune.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Unde va vedeti peste 5 ani?
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th September 2013, 02:39
  2. Cum vedeti online-ul cu astfel de extensii?
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th September 2012, 13:18
  3. Cum definiti si vedeti Spamul
    De RoManiac în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 08:33
  4. Cat timp dureaza ?
    De CODEX în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th July 2009, 10:43
  5. Codul de la ING - cat timp dureaza?
    De gman în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th November 2007, 11:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •