Observ in aceasta seara, o scadere globala a D.A.-ului (Domain Authority), cel putin pentru Romania, intre 4 si 8 unitati la toate site-urile pe care le-am verificat.
Puteti confirma si pe nisele voastre?
Succese si excese
EU
Observ in aceasta seara, o scadere globala a D.A.-ului (Domain Authority), cel putin pentru Romania, intre 4 si 8 unitati la toate site-urile pe care le-am verificat.
Puteti confirma si pe nisele voastre?
Succese si excese
EU
Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.
Conteaza pentru Google ce spun valorile Moz.com?
Tool-ul lor este unul dintre cele mai slabe de pe piata: updatat rar, cu un numar mic de linkuri raportate si cu un pret ridicat...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu stiam asta Nichita. multam pentru lamurire. si eu ma holban in tool-ul acela. e vreunul mai bun?
Ai dreptate Adrian. Niciodata nu am vazut asta pana acum, cel putin la mine. De urcat urcam, dar nu am scazut pana acum
Majestic.com gaseste mult mai multe linkuri decat Moz-ul.
Majesticseo ofera TRUST din cate stiam nu DA
Am zis eu ceva de DA?
Am spus ca majestic ofera mai multe linkuri decat moz-ul.
Oricum, cele 2 valori sunt corelate daca domeniul are o structura naturala a backlinkurilor.
Adica un domeniu cu DA=35 o sa sa aiba cel mai probabil si TRUST>20-25
Daca vezi un domeniu cu DA>30 si Trust<10 atunci e ceva in neregula cu backlinkurile lui , as sta deoparte de a il folosi la orice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)