Salut. Am observat peste tot ca se vorbeste mereu de cuvinte cheie. AM facut optimizare inainte de algoritmii noi ceva de genu si am fost parjolit foarte urat...

Am creat un site nou si am renuntat la cuvintele cheie... de ce spun asta?
Am facut cateva link-uri pe BRAND, diluat cat se poate si pe urma, am doar preluari, dar si advertoriale. Am diluat in cea mai mare parte pe articolele site-ului cu ancore "Citeste mai mult pe Numesite.ro", si multe altele. Multi au spus ca risc (si au dreptate) deoarece preluarile sunt dublicate, dar am vazut ca asa procedeaza site-urile mari (eu nu ma compar cu ei). Site-ul a urcat singur la cuvinte cheie, mai ales pe unele categorii fara sa-i fac linkuri. Majoritatea vizitelor vin de pe alte site-uri, dar si din pozitionarea cuvintelor cheie (fara sa am vreo implicatie in asta).

Este OK asta? Intreb odata pentru mine, dar cu siguranta si multi vor sa auda o parere de la unul care se pricepe... Daca vede TOM acest topic, poate ofera un sfat. Parerile tuturor conteaza, insa pe el il vad serios...

Parerea lui ROBY o cunosc , dar poate sa si-o spuna daca vede (fara sa de-a nume de site pls)