Ma confrunt cu o problema de indexare a unei pagini pe google. Caut pe google.ro "triciclete copii elfbebe" imi apare prima pagina dar pagina elfbebe.ro/triciclete-copiinu e nicaieri. Ce as putea sa fac pentru a o face vizibila?
Ma confrunt cu o problema de indexare a unei pagini pe google. Caut pe google.ro "triciclete copii elfbebe" imi apare prima pagina dar pagina elfbebe.ro/triciclete-copiinu e nicaieri. Ce as putea sa fac pentru a o face vizibila?
Google considera mai relevanta pentru cautare pagina de index.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am inteles pentru ordine dar ma gandesc ca trebuia sa apara si cealalta pagina, macar sub.
Incearca sa aduci linkuri relevante catre acea pagina
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cate cautari lunare sunt pe "triciclete copii elfbebe" ca sa merite sa iti bati capul cu asa ceva?
De ce nu te concentrezi pe "triciclete copii"?
Retired
Nu cred ca ai suficiente linkuri puternice spre categoria de care vorbesti cu ancora "triciclete copii" pentru a fi considerata mai relevanta decat prima pagina.
Pe de alta parte eu nu gasesc "triciclete copii" nici daca folosesc functia de cautare de pe site. Si ai cateva: Elfbebe.ro triciclete copii în Magazinele Online Româneti - Jingle.ro
Caut cu jingle.ro.
1. Nu doresc indexare pe cuvantul cheie triciclete copii elfbebe, binenteles ca e vorba de triciclete copii. Eu am dat exemplu ca nu apare pe google dupa domeniu elfbebe.
2. Mai sunt pagini care nu au linkuri puternici si apar in cautari. Am sa pun si cateva backlinkuri relevante.
3. E normal la search pe site sa nu apara triciclete copii ptr ca nu am cum sa denumesc un produs triciclete copii ci tricicleta copii. Pentru asta exista categorii dar o sa activez si cautarea dupa taguri. Pentru ca am evidenta cautarilor pe site va pot spune ca nu am inregistrat nici o cautare de genul "triciclete copii" in campul de cautare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)