Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Cam cat dureaza o mutare de domeniu/site?

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit Cam cat dureaza o mutare de domeniu/site?

Salutare,

Pe 20 decembrie 2013 am initializat mutarea unui site pe alt domeniu prin 301 redirect. Siteul nou este indexat acum totul ok, doar ca inca nu a primit rankingul celui vechi. A primit rankingul doar in yahoo dar si in google. Am aproape o luna de zile si inca nu se vede nimic. Ca cat dureaza pana sa-i dea puterea celui vechi? Voi ati mutat situri cat de cat cu un ranking bun in google? Dupa cat timpati vazut transferul de rank?

Ma gadesc sal-l pun oare inapoi pe cel vechi sau sa mai astept? Mi-am luat un domeniu .org pentru ca suna mai business..sio de aia l-am mutat. dar vad ca google nu zice inca nimic. Am mai consultat forumul webmaster din google si am vazut cazuri de 2-3 samptamani pana google rankeaza noul site. la voi cum e. Nu stiu daca sa mai astept (daca e ceva normal ) sau sa renunt.

Multumesc mult.

simionandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2014
    Vârstă
    32
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

La mine a durat 3 luni şi ceva.
    Dacă ai avut motive întemeiate să-l muţi, îl poţi lăsa aşa, dacă nu, eu te sfătuiesc să revii la cel precedent.
    Eu unul am avut site-ul blocat de adsense, de aia am fost nevoit să mut, nu ştiu ce problemă ai tu.

lena20 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu are influenta, oare, si serverul sau firma ?

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu are nici o legatura serverul sau firma de hosting, treaba tine strict de redirectionarea corecta dupa care de google sa isi faca refresh-ul.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
    Salutare,

Pe 20 decembrie 2013 am initializat mutarea unui site pe alt domeniu prin 301 redirect. Siteul nou este indexat acum totul ok, doar ca inca nu a primit rankingul celui vechi. A primit rankingul doar in yahoo dar si in google. Am aproape o luna de zile si inca nu se vede nimic. Ca cat dureaza pana sa-i dea puterea celui vechi? Voi ati mutat situri cat de cat cu un ranking bun in google? Dupa cat timpati vazut transferul de rank?

Ma gadesc sal-l pun oare inapoi pe cel vechi sau sa mai astept? Mi-am luat un domeniu .org pentru ca suna mai business..sio de aia l-am mutat. dar vad ca google nu zice inca nimic. Am mai consultat forumul webmaster din google si am vazut cazuri de 2-3 samptamani pana google rankeaza noul site. la voi cum e. Nu stiu daca sa mai astept (daca e ceva normal ) sau sa renunt.

Multumesc mult.
    Ultimul site mutat prin redirect a aparut in maxim 1 sapt. Dupa 2 zile apareau ambele, ulterior google a scos site 2. Site-ul nou rankeaza mai bine ca site-ul vechi.

La tine sunt sigur probleme (sunt 3 luni aici). Ori site-ul vechi avea link-uri slabe, redirect gresit, ori site-ul nou este mai "slab" conceput fata de cel vechi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mutare blog pe domeniu, PR
    De Adiiii în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th December 2013, 13:37
  2. Mutare domeniu pe folder
    De MarianG în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th January 2013, 22:42
  3. Mutare site pe alt domeniu
    De StarNET în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd September 2010, 11:46
  4. Cat dureaza o mutare de domeniu?
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th January 2010, 19:42
  5. Cat dureaza ca un site sa fie indexat
    De vladgidea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2009, 01:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •