Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Continut reutilizabil de pe siteuri pe care le voi lasa sa expire

Afișare hibrid

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    31

Implicit

Banuiesc ca intrebarea ta era daca poti folosi articolele respective fara a fi penalizat, ca sa fim acurati.

Eu am facut asta cu articole pe nisa turism, in engleza. Daca respectivul continut nu mai este indexat de Google (poti utiliza copyscape pentru verificare), articolele pot fi folosite (sunt indexate de Google, apar in cautari dupa cuvinte cheie targetate in articol). Poti bloca botul in robots.txt sau, daca faci asta: support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=1663427 , poti urgenta stergerea lor din index, eu n-am folosit-o decat pentru pagini vechi (returnau 404 de aproape 1 an) care ramasesera agatate prin indexul Google, si a mers.
    Nu cred ca Google are o arhiva a articolelor vechi si scoase din index.

Referitor la redirectul dinspre articolul vechi spre cel nou, pot spune ca as fi circumspect. Cred ca renunti la emd-urile respective fiindca sunt penalizate, iar un redirect dinspre un website penalizat spre unul nou mie nu-mi suna bine, mai ales daca ai in minte sa iei si contentul de pe primul. Dar poate n-am inteles eu bine tehnica.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Ovidescu Vezi Post
    Referitor la redirectul dinspre articolul vechi spre cel nou, pot spune ca as fi circumspect. Cred ca renunti la emd-urile respective fiindca sunt penalizate, iar un redirect dinspre un website penalizat spre unul nou mie nu-mi suna bine, mai ales daca ai in minte sa iei si contentul de pe primul. Dar poate n-am inteles eu bine tehnica.
    Redirectand permanent ii spui practic botului ca acel continut se afla la o noua adresa. Chiar daca dezindexezi articolele, am asa un feeling ca totusi raman in arhiva google. Personal nu am avut nici o problema utilizand 301. Nar na, parerile pot fi impartite.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut siteuri cu continut in engleza - advertoriale
    De N. Iulia în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 24th July 2012, 07:00
  2. cumpar siteuri cu continut limba engleza
    De barosanu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th December 2011, 00:25
  3. 4 siteuri de vanzare - PR2, continut unic
    De valentino în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th November 2011, 22:14
  4. Adsense si siteuri cu continut adult
    De bubu07 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th August 2011, 13:01
  5. Advertoriale pe siteuri/bloguri cu continut in romana.
    De Florin Traian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 01:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •