am facut unele modificari la site-ul meu, am renuntat la platforma osscomerce si am trecut la wordpress si acum la o cautare pe google, site-ul meu nu mai apare in motorul de cautare google!
daca poate sa ma ajute cineva rog frumos!
am facut unele modificari la site-ul meu, am renuntat la platforma osscomerce si am trecut la wordpress si acum la o cautare pe google, site-ul meu nu mai apare in motorul de cautare google!
daca poate sa ma ajute cineva rog frumos!
Eu l-am gasit, este mai jos.
Trust, but verify.
Daca ne-ai lasa un nume de site poate nu ne-am mai chinui sa ghicim si am putea sa te ajutam![]()
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Ai schimbat ceva la site ? desigur platforma asta dus la o serie de modificari privind densitatea de cuv, schimbare pe index, structura de linkuri, etc, apare cand cauti site.ro ?
tine cont ca noi nu suntem chiar toti ghicitori in serp sau avem viziuni (catodata mai vad stele, verzi) asa ca ....vezi tu ce e de facut
ps. a disparut in serp de acum de cand te-ai inscris pe seopedia?
Eu zic ca daca ai renunta la online va aparea din nou in google.
Hai sa o luma pe rand, ai schimbat platforma, deci ai schimbat si url, deci automat apar erori 404 si google este derutat,
Ai schimbat structura site-ului, link-urile catre paginile interne nu mai sunt utile si google a reactionat
Ai o alta densitate de cuvinte cheie, un alt text si implicit e un alt site pentru google
Ai verificat daca la noul site nu ai pun noindex sau nofollow pe undeva? ai verificat robots.txt?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu apare cand cauti site.ro![]()
Doar timpul te poate ajuta, vezi poate ai fost penalizat si de asta ai disparut din index, scrie in google site:Nume Site si daca nu apare nimic atunci esti penalizat. Si data viitoare incearca sa lasi linkul domeniului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)