Buna ziua tuturor, de la jumatatea lunii februarie am o scadere constanta de trafic pe site-ul www. migliorifilm .net (nu stiu daca pot posta link, asa ca am introdus 2 spatii in adresa).
Practic de la circa 10.000-11.500 unici cu circa 60.000-70.000 pagini vizitate pe zi am ajuns la doar 2.000-2.500 unici cu circa 13.000-15.000 pagini vizitate pe zi.
In WMT nu am primit nici un mesaj pentru acest site, nu am facut modificari in ultimul an, nu am cumparat/vandut link-uri, nu fac schimb de link. In octombrie anul trecut am schimbat serverul, dar nu cred sa fie asta problema ptr ca dupa cum am spus scaderea de trafic o am doar de circa o luna si mai am si alte site-uri cu trafic destul de mare care nu au suferit nici o schimbare in ceea ce priveste traficul.
Este posibl sa fie penalizat site-ul? Cum pot afla cauza?
Este foarte demoralizant si frustrant sa vad aceasta scadere de trafic constanta, ca sa nu mai vorbesc de adsense, de la peste 2000€ din decembrie sau ianuarie luna asta nu cred ca voi depasi 500€ cu acest site.
Rog pe cei mai experti decat mine sa imi dea o sugestie despre ce as putea sa fac... eu chiar nu am nici o idee...
Multmesc.