Cum se foloseste functia disavow link, pentru ca niciodata nu imi da raspuns la acest lucru? Ei sustin ca au reevaluat site-ul si ca nu are nimic.
Am examinat site-ul dvs. și nu am găsit nicio acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web care ar putea să afecteze clasarea acestuia în Google. Nu este necesar să înregistrați nicio solicitare de reevaluare pentru acest site, întrucât problemele legate de clasare pe care le întâmpinați nu au legătură cu o acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web.
Desigur, pot exista și alte probleme legate de site-ul dvs. care ar putea afecta clasarea acestuia. Computerele Google determină ordinea rezultatelor căutării utilizând o serie de formule cunoscute drept algoritmi. Operăm sute de modificări asupra algoritmilor noștri de căutare în fiecare an și folosim mai mult de 200 de semne diferite în procesul de clasare a paginilor. Deoarece există modificări ale algoritmilor și ale internetului (inclusiv ale site-ului dvs.), pot apărea fluctuații în procesul de clasare pe măsură ce se realizează actualizări concepute să ofere cele mai bune rezultate utilizatorilor noștri.
Dacă ați înregistrat o modificare în clasare, pe care o bănuiți a fi mai mult decât o simplă modificare de algoritm, este posibil să fie alte cauze care trebuie investigate, cum ar fi o modificare majoră a conținutului site-ului dvs., a sistemului de gestiune a conținutului sau a arhitecturii serverului. De exemplu, un site poate să nu fie clasat într-o poziție superioară dacă serverul dvs. nu mai difuzează pagini pentru Googlebot sau dacă ați schimbat adresele URL pentru un număr semnificativ de pagini ale site-ului. Acest articol conține o listă cu alte motive potențiale pentru care site-ul dvs. nu se comportă corespunzător în procesul de căutare.
Dacă totuși nu puteți rezolva problemele apărute, consultați, pentru asistență, Forumul de ajutor pentru webmasteri.
Cu stimă,
Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google

Răspunde cu citat