Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: E a doua oara cand primesc acelasi raspuns la reevaluare

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit E a doua oara cand primesc acelasi raspuns la reevaluare

Cum se foloseste functia disavow link, pentru ca niciodata nu imi da raspuns la acest lucru? Ei sustin ca au reevaluat site-ul si ca nu are nimic.

Am examinat site-ul dvs. și nu am găsit nicio acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web care ar putea să afecteze clasarea acestuia în Google. Nu este necesar să înregistrați nicio solicitare de reevaluare pentru acest site, întrucât problemele legate de clasare pe care le întâmpinați nu au legătură cu o acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web.
    Desigur, pot exista și alte probleme legate de site-ul dvs. care ar putea afecta clasarea acestuia. Computerele Google determină ordinea rezultatelor căutării utilizând o serie de formule cunoscute drept algoritmi. Operăm sute de modificări asupra algoritmilor noștri de căutare în fiecare an și folosim mai mult de 200 de semne diferite în procesul de clasare a paginilor. Deoarece există modificări ale algoritmilor și ale internetului (inclusiv ale site-ului dvs.), pot apărea fluctuații în procesul de clasare pe măsură ce se realizează actualizări concepute să ofere cele mai bune rezultate utilizatorilor noștri.
    Dacă ați înregistrat o modificare în clasare, pe care o bănuiți a fi mai mult decât o simplă modificare de algoritm, este posibil să fie alte cauze care trebuie investigate, cum ar fi o modificare majoră a conținutului site-ului dvs., a sistemului de gestiune a conținutului sau a arhitecturii serverului. De exemplu, un site poate să nu fie clasat într-o poziție superioară dacă serverul dvs. nu mai difuzează pagini pentru Googlebot sau dacă ați schimbat adresele URL pentru un număr semnificativ de pagini ale site-ului. Acest articol conține o listă cu alte motive potențiale pentru care site-ul dvs. nu se comportă corespunzător în procesul de căutare.
    Dacă totuși nu puteți rezolva problemele apărute, consultați, pentru asistență, Forumul de ajutor pentru webmasteri.
    Cu stimă,
    Echipa pentru asigurarea calității Căutare Google

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Penalizare de algoritm. Degeaba trimiti reconsideration, nu au cum sa iti ridice penalizarea decat daca e una manuala. Si in cazul tau nu e.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Daca ai linkuri identificate de ei ca fiind spamate si de slaba calitate - aia e o penalizare algoritmica, nu ti-o ridica manual.

Daca treci linkurile respective in disavow tool, dureaza luni de zile pana google trece prin ele si le trece la statusul de discounted, si nici atunci nu e garantat. Intai se uita daca ai incercat si ai scos tu manual din linkurile rele, daca ei nu considera ca nu ai facut nici un efort, nici macar nu ti le discount pe alea care le ai trecut in disavow tool. (vezi interviuri cu Matt Cutts despre cum e gandit procesul)

Disavow tool nu e un buton magic, treci acolo linkurile bad, press enter, gata ai scapat de ele si de penalizare.

Daca chiar vrei sa scapi de penalizare, incearca sa scoti linkurile manual, aia e cea mai rapida cale. Doar cele care nu merg scoase manual le treci in disavow tool, si aplici apoi pt reconsiderare.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Am incercat. O parte din ele le-am indepartat. Restu nu am cum. Stiu ca e penalizare algoritmica, adica e automata din ce am inteles nu manuala. Dar eu le-am explicat de ce am cerut reconsiderarea si ei nu pomenesc de asa ceva. hopa tzopa imi baga pe gat acelasi raspuns. la ce naiba au facut toolul ala nu stiu

Multumesc de raspuns. ma gandeam ca nu fac bine de primesc acelasi raspuns. re

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca site-ul pentru care faci reconsiderare nu mai prezinta nici-o valoare, sfatul meu este sa o iei de la capat cu altul. Este greu sa indepartezi o astfel de penalizare atunci cand nu detii controlul backlinkurilor.

Succes!

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca e problema on-site, eu aveam continut duplicat, am sters pur si simplu articolele si mi-au ridicat penalizarea. Daca e problema de backlinkuri, mai greu.

Razvan Sfetnic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Daca site-ul pentru care faci reconsiderare nu mai prezinta nici-o valoare, sfatul meu este sa o iei de la capat cu altul. Este greu sa indepartezi o astfel de penalizare atunci cand nu detii controlul backlinkurilor.

Succes!
    Gresit, google are o optiune in webmaster tools, unde te lasa sa pui intr-un blacklist ce link-uri vin spre tine si crezi ca iti fac rau.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

unde, ca eu nu gasesc?
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ai probat acea optiune? ... sau doar ai auzit de ea? Ai idee daca functioneaza si dupa cat timp iti ridica penalizarea?

Disavow Tool se numeste si pentru cultura ta generala nimeni nu a raportat ca acest tool a facut minuni. Am adaugat inca de la lansare [5 luni] o lista pentru un site si nimic nu s-a intamplat. Sa mai astept inca 7 luni sa fie treaba buna?

Eu iti urez succes si tie cu acel tool.

Citat Postat în original de Sfetnic Razvan Vezi Post
    Gresit, google are o optiune in webmaster tools, unde te lasa sa pui intr-un blacklist ce link-uri vin spre tine si crezi ca iti fac rau.
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 19th March 2013 la 15:36.

Razvan Sfetnic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru cultura ta generala sa sti ca tool-ul chiar functioneaza. Cel putin la mine a functionat perfect si am reusit sa scot penalizarea pentru 3 ( TREI )site-uri.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un raspuns, doua?
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th October 2011, 12:34
  2. Cum pot lega doua calculatuare la acelasi internet?
    De broski în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 23rd September 2011, 15:13
  3. Cum pot lega doua calculatuare la acelasi internet?
    De broski în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th September 2011, 19:27
  4. MYSQL select din 2 tabele cand a doua tabela n-are date
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th February 2011, 11:49
  5. Doua domenii pe acelasi site
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th August 2006, 00:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •