Lovelife, crede-ma ca stiu ce fac, acel PR a fost datorat schimbarii arhitecturii linkurilor. Backlinkurile catre acel site, fiin unul de autoritate vin din pagini de refer postate de useri in anumite comunitati de socializare si interes, decu pr nesemnificativ insa sunt multe si nu s-au dublat intre timp ca sa justifice cresterea PR-ului. De asemenea am studiat back-linurile imoportante la inceput si dupa, nu au existat modificari care sa ma determine sa cred ca acel PR ar veni din alta parte.

Eu pe unii ii sfatuiesc sa fac si ei teste, experimente nu doar sa vorbeasca din experienta altora. Faptul ca nu postez aici prea des, poate unii cred ca atunci cand postef pe un topic nu am autoritatea sa o fac ca am putine linii verzi sau ceva. NU am decat 10 ani in spate de SEO, iar in acest timp am atins performante nu tocmai usor de egalat si pe care le doresc si altora sa le atinga.

Internetul din Romania este slab din multe puncte de vedere, adevarata provocare vine cand iesi pe .com si faci performanta. Acolo sunt banii adevarati si cateodata si oamenii adevarati. Din pacate aici noi le stim pe toate, suntem cei mai buni, nu acceptam sa vina unu din spate, complotam, facem gasti etc desi minimalizand cu toti cautam sa invatam ceva.

Am mai spus ca nu mai postez in forumul asta, in consecinta rog un administrator sa-mi stearga contul.

Succes!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ai dreptate, am crezut ca e formul de contact!