http://www.xxxxxxxx.ro/: Unnatural inbound links

"We've detected that some of the links pointing to your site are using techniques outside Google's Webmaster Guidelines.
We don't want to put any trust in links that are artificial or unnatural. We recommend removing any unnatural links to your site. However, we do realize that some links are outside of your control. As a result, for this specific incident we are taking very targeted action on the unnatural links instead of your site as a whole. If you are able to remove any of the links, please submit a reconsideration request, including the actions that you took.
If you have any questions, please visit our Webmaster Help Forum.
"

As vrea sa facem un mic sondaj, printre membrii forumului, astfel incat sa vedem procentul de site-uri care au primit "noul" mail si efectele lui dupa o perioada. Site-urile pot fi personale sau ale clientilor.

Ma intereseaza cate site-uri care au primit mail (tipul celui de mai sus), si cate au fost penalizate efectiv dupa o perioada de 1 luna, 2, sau 3.

Nu participa in sondaj site-urile de tip: blog, director, forum.... VA ROG sa NU votati daca aveti un blog, forum sau director.

Cei care au primit mail pentru mai multe site-uri, pot posta (daca doresc) nr de site-uri.

Eu am avut 2 site-uri mari, penalizate.
site 1. a primit mail-ul cu "warning" (triunghiul galben) in noiembrie 2011, iar la update-ul din 19-23, NU a mai primit al doilea mail (cel de mai sus).
site 2. penalizat de pinguin, in aprilie cred, fara mail (~ 3 luni). Pe 19 iulie a primit celebrul mail (cu warning) si pe 25 iulie, 2 mailuri consecutive (modelul de mai sus), cu toate ca el era penalizat din aprilie, dar in comparatie cu site 1, nu pe toate cuvintele.