Un share pe o pagina de Facebook te poate ajuta sau poate un comentariu pe un site/blog cu link catre blogul tau.
Un share pe o pagina de Facebook te poate ajuta sau poate un comentariu pe un site/blog cu link catre blogul tau.
1. Nu am priceput de ce vrei pe facebook care are pe nofollow tot ce e link extern.
2. Nu am priceput de ce nu vrei sa te indexeze dintr-o pagina indexata.
Spor
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco - rel="nofollow" este o indicatie, nu o obligatie. Link-urile nofollow apar in GWT, sunt luate in considerare etc
Trust, but verify.
Nu înțeleg de ce nu dorești să folosești GWT.
De ce nu încerci câteva comentarii pe bloguri do-follow, sau, dacă nișa site-ului permite, postează un comunicat de presă pe site-urile de profil.
Ultima modificare făcută de saramon; 4th April 2012 la 19:22. Motiv: mâncai niște litere :)
Scriu despre filme noi în cinema și pe blogul personal.
Imi venea sa zic "o sa intelegi tu candva", dar suna nepoliticos
GWT nu trebuie folosit in cazul in care nu vrei sa iti asociezi site-urile "legit" cu cele pe care fortezi lucrurile.
Daca esti identificat ca "baiat rau" si primesti o notificare in GWT, ai toate sansele ca si celelalte site-uri sa intre la un mic review manual. Si cum pe unele nise este imposibil sa primesti linkuri naturale, cel mai indicat este sa eviti folosirea produselor google (GWT, Adsense, Analytics)
Trust, but verify.
Nu vreau sa fol WMT pentru ca nu are rost, nu vreau sa fac nimic interesant cu blogul respectiv, decat poate un test ceva. Trebuie sa se indexeze si in alt mod un site, nu doar cu linkuri dofollow.
Cele dupa FB chiar daca sunt nofollow cum zice 1nesco dar sunt vazute sigur de Google.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Ultimul meu site s-a indexat in 5 ore, intr-o noapte. Domeniul era mai vechi, avea wordpress pe el, insa era blocata indexarea. Am dat drumu la robotei si imediat a indexat vreo 11 pagini. Mentionez ca nu avea nici un backlink, nici in wmt nu era pus.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Scriu despre filme noi în cinema și pe blogul personal.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)