Tocmai am primit un negativ pentru post-ul initial:
Dar nu ma mai mir, adica e normal.Am de gand sa mai fac un redirect (de la un website vechi catre un domeniu "virgin") si vroiam sa va intreb: fac redirect-ul azi, iar in urmatoarele 3 luni, vechiul domeniu expira si vreau sa-l las sa expire. Daca nu mai exista vechiul domeniu, e posibil sa piarda vizite/teren/etc cel nou? Sau e recomandat sa-l las mai multe luni? Multumesc.
P.S: A da, inca o intrebare. Dupa ce faci un redicret, fisierele de pe vehicul website trebuie sa le mai ti in FTP?
Imi cer scuze daca te-am deranjat, Lovelife. Nu deschid zilnic topic-uri de genu... doar cand am nevoie. Nu am bagat toate intrebarile intr-un post pentru ca nu stiu ce o sa vreau sa intreb maine si pentru ca nu amestec varza cu fasolea. Unul din topic-ul ce se aseamana cu "Ce o sa zica Google?" vreau sa-l pastrez pentru actualiza topicul privind evolutia redirectului. Daca nu ma insel, tu ai cam fost primul cu un redirect destul de "mare" si nu cred ca te-a tras nimeni de maneca pentru ca ti-ai actualizat topic-ul. Raspunsurile de genu ma fac sa nu mai pun nicio intrebare si sa ma retrag in glorie in casuta cu mesaje private si sa comunic doar prin ea.

Răspunde cu citat