Tocmai am primit un negativ pentru post-ul initial:

Am de gand sa mai fac un redirect (de la un website vechi catre un domeniu "virgin") si vroiam sa va intreb: fac redirect-ul azi, iar in urmatoarele 3 luni, vechiul domeniu expira si vreau sa-l las sa expire. Daca nu mai exista vechiul domeniu, e posibil sa piarda vizite/teren/etc cel nou? Sau e recomandat sa-l las mai multe luni? Multumesc.

P.S: A da, inca o intrebare. Dupa ce faci un redicret, fisierele de pe vehicul website trebuie sa le mai ti in FTP?
Dar nu ma mai mir, adica e normal.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Bogdan, de ce nu ai toate intrebarile astea intr-un singur post, zilele astea mereu ai deschis un topic nou de genul "Ce o sa zica Google?"
Imi cer scuze daca te-am deranjat, Lovelife. Nu deschid zilnic topic-uri de genu... doar cand am nevoie. Nu am bagat toate intrebarile intr-un post pentru ca nu stiu ce o sa vreau sa intreb maine si pentru ca nu amestec varza cu fasolea. Unul din topic-ul ce se aseamana cu "Ce o sa zica Google?" vreau sa-l pastrez pentru actualiza topicul privind evolutia redirectului. Daca nu ma insel, tu ai cam fost primul cu un redirect destul de "mare" si nu cred ca te-a tras nimeni de maneca pentru ca ti-ai actualizat topic-ul. Raspunsurile de genu ma fac sa nu mai pun nicio intrebare si sa ma retrag in glorie in casuta cu mesaje private si sa comunic doar prin ea.