Limba romana @1nesco
Sant convins ca va urma o a doua penalizare ca pana la urma in esenta am adaugat acelasi continut. Am modificat si cosmetizat doar un pic pe ici pe colo.
Astept si penalizarea asta dupa care vreau sa adaug continut unic si sa incerc sa rankez pe cateva cuvinte cheie. Daca va reusi si acest test e clar in opinia mea ca Panda nu penalizeaza domeniul.
Si zici ca nu ai vazut pana acum penalizari drastice?cum ti se pare in cazul domeniului de fata de la cateva mii la maxim 100 pe zi si aia veniti jumate de prin linkurile plantate pe internet.
O concluzie pe care am mai tras-o e ca structura saitului afecteaza in mod foarte serios algoritmul Panda.
Sper ca in perioada urmatoare sa pot demonstra si acest lucru. Cu continut duplicat 100% dar cu o structura buna de site Panda nu te afecteaza ca in cazul unei structuri slab realizate. Sau te afecteaza in masura mult mai mica

cum ti se pare in cazul domeniului de fata de la cateva mii la maxim 100 pe zi si aia veniti jumate de prin linkurile plantate pe internet.
Răspunde cu citat