la rezultatele de referrer de la google analytics.. am vizite ce vin de pe pagini google.. gen link
dar cand ma duc pe pagina respectiva.. nici urma de site`ul meu.. de ce oare..
la rezultatele de referrer de la google analytics.. am vizite ce vin de pe pagini google.. gen link
dar cand ma duc pe pagina respectiva.. nici urma de site`ul meu.. de ce oare..
Pt ca cel care ca cautat folosea alt DC, si te vedea pe alta pozitie decat te vezi tu, probabil.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
poate ar prinde bine sa explici si ce e ala DC si cum functioneaza motorashu asta... (asa pentru noii veniti pe forum)
DC = DataCenter
Google foloseste mai multe data centere pentru a servi rezultatele cautarilor. In fiecare DataCenter, indexarea si "notarea" paginilor, prin urmare acordarea ranking-urilor pentru fiecare cuvant cheie, sunt procese ce au loc independent de alte datacentere. Pentru multe site-uri si multe cuvinte cheie... se ajunge la un moment dat la un echilibru in pozitiile din rezultate, si astfel utilizatori din zone diferite vad un site in acelasi pozitii... Dupa cum se discuta si aici, e bine sa analizezi rezultatele de pe mai multe dc-uri pentru a putea vedea care e situatia reala a site-urilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)