neortodox nu am facut nimic...astept parerea cuiva care stie despre ce e vorba , iti multumesc pentru parere oricum![]()
neortodox nu am facut nimic...astept parerea cuiva care stie despre ce e vorba , iti multumesc pentru parere oricum![]()
Vad ca sunt salvate cautarile. Google nu agreaza asa ceva pentru ca se genereaza duplicate content.
In plus, pe pagini tu nu ai content, in afara de taguri si de video. Lipsa contentului poate fi un motiv destul de bun pentru aceasta penalizare.
Practic tu nu aduci nimic nou, pui doar video-uri ce se mai gasesc pe X site-uri fara a adauga macar un text sau o descriere. Atentie si la reclama adsense lipita de filmuletul flash !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
incearca in primul rand sa adaugi continut consistent si unic... dupa care cred ca ar fi indicat ...sa faci o reevaluare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)