pai da mai colegilor am inteles ca nu mai are legatura, acum conteaza foarte mult SERP-urile, dar SERP-urile respective cum sunt alese de google dupa ce criteriu, daca pe site-ul 1 si 2 am aceleasi SERP-uri care va fi primul? sau deja aici intervine PR-ul sau BACKLINK-urile sau acele linkuri cu autoritate despre care ne zice ROBY ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

si am mai testat un lucru care il banuiesc ca ar fi cauza caderi mele, deci dupa ce google a facut update la PR site-ul meu a aparut pe prima pagina la cautarea muzica noua, asta nu a durat prea mult pentru ca la 2 saptamani firma de host m-au anuntat ca se vor face ceva renovari astfel site-urile nu vor fi online mereu timp de 2 zile, a cazut cam 2 ore in acele 2 zile, cand si-a revenit site-ul ajunsese pe pozitia 28 la acea cautare, deci ma facut sa cred ca si felul cum se misca site-ul conteaza la afisarea pozitiilor pentru ca banuiesc ca dl google afiseaza in functie de SERP, FUNCTIE de PR iar urmatrol criteriu ar fi accesibilitatea site-ului(viteza de raspuns a site-ului, timpul de incarcare, marimea paginii care o incarca)...astea sunt doar cateva, as mai lua in calcul si cate link-uri pleaca de pe o pagina avand in vedere faptul ca google anuntase candva ca orice site primeste si trimite mai mult de 100 de link-uri la o accesare a sa considera spam...astept raspunsurile voastre