Aveti idee cam cat mar costa sa aduc un site iin primele 3 cautari de la google pe cuvantul cheie Giurgiu , domeniul il am dar momentan este ofiline
Aveti idee cam cat mar costa sa aduc un site iin primele 3 cautari de la google pe cuvantul cheie Giurgiu , domeniul il am dar momentan este ofiline
Pretul depinde si de modificarile necesare pe site - insa site nu ai, numai un domeniu.
Da momentan doar domeniul il am si as vrea sa pun siteul pe wordpress
Eu nu mi-as face neaparat probleme de buget cu toate ca e un aspect important . Mi-as face probleme insa cu timpul. E greu sa dai jos de acolo din pod wikipedia.
Sa zicem ca nu as avea trebaba cu locul 1 care se afla wikipedia dar locurile 2 , 3 , 4 mar interesa
500E si in 2-3 luni ai top 5, si posibil pozitia 1 dar fara garantare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In general, la cautarea unui oras oarecare din Romania, Google returneaza asa: pe locurile 1,2,3 pagina de ro.wikipedia corespunzatoare sau site-ul primariei sau cel al consiliului judetean. Urmeaza ziarele online locale si orasul.ejobs.ro. Site-ul tau ar trebui sa fie al naibii de relevant daca vrei sa joci curat. Pentru toate celelalte optiuni, exista linkurile, cat mai multe si din toate directiile, cu ancora ''Giurgiu''![]()
Off-topic: Visul tau in online este sa fii pe locul 4 la cautarea Giurgiu? Chiar nu inteleg ce satisfactie ti-ar putea aduce asta. Sau stii ceva ce noi nu stim? Pica acolo vreun ozn in viitorul apropiat?![]()
Corect ! Bani in niciun caz. Doar faima. Dar si-asa, cine sa te aprecieze ? Doar daca vrei sa faci un portal, sau comunitate.
Orasele cu numar de locuitori intre 65.000 si 110.000 care au site pe prima pozitie pentru cautarea cuvantului exact sunt Suceava, Deva si Barlad (la cautarea Bârlad wiki e pe primul loc). In rest se observa un model (wiki, primarie, consiliu judetean, eventual un site de stiri/ziare sau echipa locala de fotbal) cu ordine aleatoare. Analizeaza-le si invata din succesul lor (desi am impresia ca sunt siteuri vechi si acest factor cantareaste destul de greu in acest exemplu).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)