Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: / si index.html redirect ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit / si index.html redirect ?

Salut!

Profit si eu de toolurile gratuite pentru 30 de zile de la seomoz .
    Iar la duplicate page title mi-a trecut pagina principala a site-ului www.site.com/ cu www.site.com/index.html .

Ar trebui sa fac redirect 301 de la unul la altul ? Sau nu este necesar asa ceva ?

Multumesc!

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

pai daca sunt accesibile ambele variante ar trebui sa alegi doar una. cel mai bine varianta www.site.com

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de suMMer Vezi Post
    pai daca sunt accesibile ambele variante ar trebui sa alegi doar una. cel mai bine varianta www.site.com
    pai da, sunt accesibile ambele variante , doar nu pot sterge index.html . Pur si simplu nu stiam ca si la asta trebuia sa fac redirect (noob-like) dar fir'ar nu e logic pentru google ?

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

se pare ca nu.. site.com, www.site.com si www.site.com/index.html sunt vazute ca si pagini separate deci duplicate. oricum e bine ca ti-ai dat seama si remediezi problema

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Logic pentru google ar fi fost sa nu distinga versiunea www catre cea non-www. Lucru care nu se intampla... fara interventia noastra

Poti sa studiezi si topicul acesta:
    http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...e-domeniu.html

( sfatul lui Cristian s-a simtit pe 3 siteuri... acum nu pot fi sigur daca au crescut numai din cauza redirecturilor dar alta ipoteza mai buna nu am pentru ca nu am facut nimic la ele in perioada aia ).

PS: si poate te ajuta si informatiile din grupul asta http://groups.google.com/group/apachehtaccess?pli=1
    Ultima modificare făcută de Andrei S; 11th February 2011 la 00:16. Motiv: ps
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Multumesc de raspuns, am sa ma uit peste linkurile oferite .

Of, mereu ma simt noob cu intrebarile astea, pur si simplu nu am deloc bazele bine puse la SEO, noroc de seopedia .

Cat despre www si fara www si chestia asta, nu stiu ce sa zic. Daca nici pana acum nu s-a prins google, hai cu www inteleg, ca poate fi considerat subddomeniu, poate fi si qqq dar cu index.html sau default.html de ce ar trebui sa ma "complic" ...

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Logic pentru google ar fi fost sa nu distinga versiunea www catre cea non-www. Lucru care nu se intampla... fara interventia noastra

Poti sa studiezi si topicul acesta:
    http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...e-domeniu.html

( sfatul lui Cristian s-a simtit pe 3 siteuri... acum nu pot fi sigur daca au crescut numai din cauza redirecturilor dar alta ipoteza mai buna nu am pentru ca nu am facut nimic la ele in perioada aia ).

PS: si poate te ajuta si informatiile din grupul asta .htaccess | Google Groups

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Multumesc de raspuns, am sa ma uit peste linkurile oferite .

Of, mereu ma simt noob cu intrebarile astea, pur si simplu nu am deloc bazele bine puse la SEO, noroc de seopedia .

Cat despre www si fara www si chestia asta, nu stiu ce sa zic. Daca nici pana acum nu s-a prins google, hai cu www inteleg, ca poate fi considerat subddomeniu, poate fi si qqq dar cu index.html sau default.html de ce ar trebui sa ma "complic" ...
    Google cam ia ca din topor lucrurile astea, probabil pentru ca nu e un standard pentru pagina "home" a unui site. Unii au default altii index.php (altii .html), altii un carnat de link si tot asa. Banuiesc ca Google a preferat sa nu "standardizeze" acest "index-page" sau cine stie ce motiv ar putea avea din algoritmul lor. Putem doar presupune. Cert e insa ca trateaza fiecare pagina individual si ca te poti proteja de asta foarte usor redirectand toate 4 variantele catre una singura (www/non-www cu index.php/fara index.php).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Redirect index.php catre domeniu
    De Andrei S în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th November 2010, 16:41
  2. Diferenta intra PR site si PR site/index.html
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:08
  3. Z-index
    De afac3rist în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th February 2009, 13:47
  4. CPanel-Index Manager E bine sa pun No index?
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2008, 20:17
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th July 2007, 10:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •