Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Problema link-uri indexate.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit Problema link-uri indexate.

Nu sunt foarte avansat in SEO si am o problema. In Google webmasters tools am adaugat sitemap-ul, si imi arata URLs in web index: 686 , dar cand verific in google cu site:numesite.tld imi arata doar 280. Faptul care ma uimeste este ca a ajuns la 900 de link-uri indexate si dupa aceea brusc la 280. Aveti idee care este problema?

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    364
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
    Nu sunt foarte avansat in SEO si am o problema. In Google webmasters tools am adaugat sitemap-ul, si imi arata URLs in web index: 686 , dar cand verific in google cu site:numesite.tld imi arata doar 280. Faptul care ma uimeste este ca a ajuns la 900 de link-uri indexate si dupa aceea brusc la 280. Aveti idee care este problema?
    Dupa submitarea unui sitemap in webmaster tools iti va indexa paginile submitate de tine dar nu toate, dureaza timp pana le ia pe majoritatea si oricum una este ce arata webmaster tools si alta e ce arata google la cautarea site:numesite.tld, in cazul link-urilor le arata in general pe cele cu dofollow si sa zicem iti spune ca ai 900 dar iti arata ca exemplu doar vreo 200 din ele nu e motiv de panica pentru asta.

Daca insa a scazut numarul de link-uri totale care le ai pt. acel site, e posibil ca ai pierdut o parte din link-uri sau le-a fost adaugat tag-ul nofollow celor disparute.

Eu la webmaster tools am observat ca si daca adaug un sitemap la un site nu il prea ia in considerare (pagini indexate) daca nu muncesc atat la continut pentru acel site cat si la offpage seo.

In rest cu webmaster tools trebuie sa ai rabdare si sa nu te panichezi daca difera numarul paginilor care spune ca le are in index si numarul paginilor care le arata ca rezultat la cautarea site:numesite.tld

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu ma panichez prea tare, dar odata cu numar paginilor indexate putine au scazut si vizitele, si au scazut chiar dramatic, de la 150 vizitatori pe zi la 50-70. Alta solutie sa creasca iar ce imi propuneti?

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Depinde si de pagini... Erau spammy ? Continut copiat ?

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
    Nu ma panichez prea tare, dar odata cu numar paginilor indexate putine au scazut si vizitele, si au scazut chiar dramatic, de la 150 vizitatori pe zi la 50-70. Alta solutie sa creasca iar ce imi propuneti?
    Uite aici un articol util: http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...unui-site.html
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Ai facut modificari majore site-ului ? Gen H-uri modificate pe toate paginile etc ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Ce vechime are site-ul? Imi vine un gand ca este site nou. Si nu te baza prea mult pe ce spune google ca a indexat, ca nu prea se potriveste cu realitatea, eu am pagini despre care in webmaster tools spune ca nu sunt indexate, dar culmea ele apar in cautari, si chiar bine.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

dontedro - continutul este unic, articole scrise de mine si de un partener, de spam nici nu se pune problema.

Nichita - singura modificare a fost inainte sa indexeze toate paginile, dar daca ma gandesc bine am schimbat un singur <h1> din toate paginile. Oare aceasta sa fi fost problema?

lovelife - Site-ul are o vechime de 6 luni si e la o pozitie buna la unele cautari chiar trecand de site-uri vechi.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

@Robi, eu am modificat un H la un site cu vreo 1500 de pagini indexate. Dupa modificare, Google a scos din index 80% din ele, pentru ca in timp sa le reindexeze. Reindexarea a durat destul de mult. Incearca sa pui linkuri puternice catre site si paginile interne ale acestuia (eventual catre pagini neindexate).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

punro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu trebuie sa te impacientezi,rezultatele afisate in webmaster tools provin de pe diferite servere Google,care nu sunt sincronizate in timp real.Daca problema persista mai mult de o luna,doar atunci sa-ti faci griji...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. problema "indexare" linkuri din articole indexate
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th October 2010, 22:10
  2. phpld link directory - problema-
    De marcos29 în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th October 2009, 08:50
  3. Schimb de link-uri Absurd.ro - PR4, 1000+ pagini indexate
    De remoradea în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd January 2008, 20:38
  4. Pagini Indexate
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 19:33
  5. De La 900 La 12,400 De Pagini Indexate
    De meetzah în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th January 2006, 14:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •