Da cam asa, chiar sunt curios daca cineva care se pricepe imi poate spune de ce a durat atat!
Da cam asa, chiar sunt curios daca cineva care se pricepe imi poate spune de ce a durat atat!
Ciudat e ca dupa 2 ani a crescut in reputatie...negativa.
Am spus intr-un topic anterior ca nu a pricep, acum invat cate ceva. Nu iau pe nimeni la misto chiar sunt curios sa aflu ce a fost (pe vremea aia nu ma ocupam eu de site)
Cum adica a crescut in reputatie negativa?
Spune drept acum cum sta treaba sau ... lasa.
Pai daca in 2 ani de cand esti pe forum nu ai reusit sa acumulezi nitica reputatie pozitiva (aia verde acolo sub username) atunci cu parere de rau tin sa-ti spun ca ai activat degeaba pe acest forum.
Offtopic:
urmeaza o intrebare de genul: "de ce nu pot posta in marketplace ?"
Sa explic, cum am spus nu eu ma ocupam de site cand a fost postat subiectul din 2010. Eu l-am preluat acum cateva saptamani si incerc sa fac ceva cu el. In acelasi timp cu site-ul am primit o lista intreaga de usere si parole de la forumuri, directoare si alte site-uri pe care posta cel care se ocupa inainte. Dorind sa invat cate ceva despre SEO am cautat un forum in domeniu si l-am gasit pe asta pe care am constatat ca si cel care se ocupa inainte a postat. Poti vedea ca, contul a fost inactiv pana acum 2 zile cand am intrat eu.
Reputatia negativa mi-ati dat-o voi acum...
Repet: nu ne lua de prosti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In fine, ati inteles ce ati vrut voi.
Se poate inchide topicul!
Pana la urma cred ca de vina era "spambotii", nu reuseam sa stopez inregistrarea lor desi aveam CAPTCHA care genera niste grupuri aleatorii de numere si cifre. Un prieten mi-a upgradat pluginul acela si toti cei care raspund la o intrebare generala se pot inregistra. De atunci nu au mai aparut boti pe forum.
Banuiesc ca asta era cauza pentru neindexarea forumului. Mi-au trebuit cateva luni de "bantuit" oe aici sa-mi dau seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)