hmmmm asta e o treaba cam nasoala.
Dar nu cred ca se aplica la 10,100..200 de commenturi .
Din exemplul dat se vede clar ca acela este un spam automat executat cu scripturi special create pentru asa ceva.
Cunosc destul de bine cateva scripturi de acest gen extrem de performante.
Webmasterii respectivi precum cel din Exemplul Google au baze de date cu sute de milioane de link-uri din cadrul blogurilor , guestbook-urilor sau forumurilor.
In cazul forumurilor spamul este mai mic deoarece citirea codului CAPCHA dureaza ceva timp.
Din cauza asta deocamdata cred ca G nu a avut vreo reactie.
In cazul blogurilor situatia sta un pic diferit.
Sant inca multe bloguri neadministrate , fara cod captcha iar comentariile sant aprobate automat.
Ca sa dai un astfel de spam dureaza cu indulgenta maxim o zi.
In 3 zile ai sute de mii de link-uri inapoi dar era foarte probabil sa fii banat de G.
Dar daca dadeai un spam cu cap era posibil ca in felul acesta Google sa nu te mai banereze.
Eu cred ca la asta se refera mai mult articolul respectiv. Tu ca om normal ce faci un comentariu folosing site-ul tau ca URL nu cred ca te vei alege cu vreo pedeapsa.
Personal ma asteptam la un moment dat ca Google sa ia o astfel de masura precum in cazul domeniilor .edu . gov de acum cativa ani cand din cauza incompetentei administratorilor erau sparte sau spamate la greu de catre siteurile adult.

Răspunde cu citat