Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Dispare PageRank-ul?

Reaper este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th September 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    39
    Posturi
    93
    Putere Rep
    34

Implicit Dispare PageRank-ul?

Poate mai multi dintre voi ati observat ca PageRank-ul nu mai este afisat in Webmaster Tools.
    Eu sincer nici nu m-am uitat pentru ca nu ma ingrijoreaza.
    Aici este reactia unui webmaster care a observat chestia asta http://www.google.com/support/forum/...e26e9e48&hl=en

Voi ce parere aveti?
    Eu mi-am spus opinia pe blog.

PS: daca se considera reclama link-ul catre blogul meu rog un moderator sa-l editeze.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

am aflat de cateva zile de pe forumul lui Krumel
    cum am spus si acolo, este un lucru bun ptr noi, vom gasi parteneri mai usor

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu vad de unde ar rezulta faptul ca dispare page rank-ul. Doar atata ca a disparut din Webmaster Tools.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu vad de unde ar rezulta faptul ca dispare page rank
    Corect. Nu a zis nimeni ca dispare PR-ul, doar a fost interpretat asa de niste senzationalisti.

Dar, daca Google s-ar hotara sa scoata PR-ul ii inteleg: PR-ul e cea mai buna metoda de a face link exchange si link sales, cei mai mari dusmani ai algoritmului Google.

Totusi eu ca simplu utilizator cand ma dau pe net folosesc PR-ul ca sa-mi dau seama cat de serios e un site: de ex daca citesc pe un site fara PR ca o sa ne zdrobeasca un asteroid ma doare in .., daca aceeasi stire e pe un site cu PR9 atunci pun pantalonii maro.

In opinia mea pt un net sanatos trebuie sa existe o metoda vizibila pt a stabili TRUST-ul unui site. PR-ul nu e perfect dar e cel mai aproape de acest lucru.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

cristi si big, sint speculatii. Si deci vorbim ipotetic dupa o miscare facuta de ei.

Daca o sa il scoata, sint sigur ca o sa il inlocuie cu altceva. Totusi Page Rank e trademark-ul lor, e o investitie pe care Google nu o sa o lase asa usor din mana.

In rest, PR-ul nu m-a interesat decat ca distractie ...vazand multi cu PR mare dar irelevanti la cautari.

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

Nici pe mine nu m-a interesat in mod special acest PageRank, daca aveai o satisfactie cand vedeai ca site-ul tau are un PR mare...sau mai mare decat a lui x-uluescu

asdirc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th August 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    158
    Putere Rep
    34

Implicit

Cine vrea tot gaseste metode de selectioanre pentru parteneri, paote acum or sa fie mai obiective. CUm ar fi pozitia in serps, vizitele si alexa traffic rank. Totusi cred ca google pr nu era prea bine calculat, iar daca nu au reusit sa aduga imbunatatiri ... l au scos.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Totusi Page Rank e trademark-ul lor, e o investitie pe care Google nu o sa o lase asa usor din mana.
    Un trademark cunoscut doar de webmasteri. Trade markul lor principal, investitia adevarate, e Google itself , motorul de cautare.
    Ce "om de rand"[prin asta ma refer la cei care nu au vrut sa faca un site, sa vand, sa castige bani cu el, etc] stiu ce este PR? Nu cred ca sunt multi. Ei stiu ce e Google si atat.

Chiar nu mi se pare atat de important acest PR ca sa-l lase "greu din mana".

Daca PR avea o relevanta atat de mare, si daca era un algoritm atat de reusit, atat de genial , o investitie uriasa , ani de munca in spate, daca era chiar asa , nu crezi ca Page Rankul ar fi avut relevanta atunci cand vine vorba de SERP? De ce ar fi o pagina cu PR mare importanta daca ea nu apare in rezultatele lui nea' Google.

Eu unul chiar sper sa renunte la PR, cel putin scapam de toate discutiile inutile legate in jurul lui.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Un trademark cunoscut doar de webmasteri. Trade markul lor principal, investitia adevarate, e Google itself , motorul de cautare.
    Ce "om de rand"[prin asta ma refer la cei care nu au vrut sa faca un site, sa vand, sa castige bani cu el, etc] stiu ce este PR? Nu cred ca sunt multi. Ei stiu ce e Google si atat.
    True, webmasterii sint cei care investesc in Google, nu "oamenii de rand". Page Rank a fost si e ptr webmasteri, cei care fac ca Google sa se dezvolte si sa faca bani.

De ce crezi ca a luat atitudine privind vanzarea de link-uri? Nu datorita PR-ului, care devenise modena de schimb si de castig?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu chiar mi-as dori sa dispara odata Page Rank-ul asta pentru ca duce la "n" discutii si sfaturi complet inutile.

Cred ca Larry Page, in timp ce statea in baie si citea revista s-a gandit si el sa faca propriul lui sistem de ranking sa induca in eroare webmasterii si sa-i tina ocupati cu chestii inutile si uite-asa a aparut (larry) Page Rank. Eu sunt uimit cum pe majoritatea forumurilor de online primele sfaturi care se dau la orice thread despre SEO e legat de Page Rank: "n-ai page rank, trebuie page rank sa ajungi mai sus" - zi zău cu limba scoasă.

Mi-as dori sa nu mai fie doar speculatie si sa dispara odata pentru totdeauna.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Fake pagerank
    De alecs în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 1st October 2010, 13:13
  2. Scaderi de pagerank
    De fabby în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th April 2009, 17:45
  3. Backlink-uri si PageRank
    De ronaldo30 în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2008, 22:42
  4. Google PageRank: What Do We Know About It?
    De tataraseni în forumul Utile
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th June 2007, 19:25
  5. PageRank
    De ciuboflo în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th June 2005, 12:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii