Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Penalizare SERP

ccraciun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    82
    Putere Rep
    30

Implicit Penalizare SERP

Cam care ar putea fi motivele pentru care un site este penalizat la SERP de google? Interesant este ca acest lucru se intampla doar pentru continutul nou, continutul vechi il regasesc pe aceleasi pozitii ca si inainte.

Mai exact este vorba de blogul meu; pana acum o luna, doua, cum publicam ceva era indexat de google si ma regaseam pe prima pagina la cautarea dupa titlul articolului. In ultima perioada, sunt indexat la fel de rapid (cu unele exceptii), insa nu mai am pozitionare favorabila in SERPs.

Este posibil ca adaugarea de articole in agregatoare sa dauneze? De ex. am observat ca la cautarea asta, articolul scris de mine si adaugat pe ftw nu este deloc indexat (exemplu cu aceasi cautare pe site:)

Care ar putea fi motivele pentru care se intampla asta si ce ar fi recomandat pentru remedierea problemei?

P.S.: Ignorati titlul articolului e o gluma care nu prea are nicio treaba cu problema de fata.

Mersi
    Ultima modificare făcută de ccraciun; 9th October 2009 la 17:14.
    Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    30

Implicit

Sa stii ca nu numai la tine se intampla asa ceva (ma refer la partea cu blogurile). Prietena mea are blog de prin aprilie si mergea destul de frumos (majoritatea vizitatorilor din google, pagini indexate rapid, obtinuse si un PR 1 etc.) iar de pe la sfarsitul lunii august a cazut de la 200-250 vizite din google/zi la cel mult 4-5 in schimb vizitele din yahoo s-au mentinut constante (cu toate ca in yahoo nu avea mai mult de 100-200 de pagini indexate spre deosebire de google unde sunt in jur de 600.
    Impresia pe care mi-a lasat-o acest lucru este ca Google te incurajeaza si te sustine la inceput, pozitionandu-te mult mai bine decat ai merita iar apoi cand te lasa pe picioarele tale te miri ce te-a lovit.
    P.S. Foloseste platforma celor de la blogger.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Asa e de cand lumea E blog, news, nu o problema anume, se propaga altfel.

Nefiind o problema, aducerea pe o pozitie mai buna se face ulterior, similar cu oricare pagina dintr-un site obisnuit.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SERP Google checker
    De Hobart în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2009, 16:40
  2. Intrebare SERP
    De asdirc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th March 2009, 23:44
  3. SERP hosting
    De kmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th February 2008, 22:09
  4. Cazut din SERP :|
    De int21hi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th September 2007, 15:23
  5. Yahoo Serp's
    De too_night în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th May 2006, 22:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •