Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Google Gdrive

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Se zice ca nu este doar un zvon si ca nu va dura mult pana vom avea posibilitatea sa folosim contul de la google pentru a stoca tot felul de fisiere, la care sa avem astfel acces de oriunde din lume. Ideea nu e doua, dar parerea mea este ca doar gogle dispune de resursele necesare sa o puna in practica. Ar fi interesat.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

Se tot aud zvonuri legate de GDrive. Eu nu pricep totusi de unde fac astia rost de spatiu. Inteleg ca majoritatea nu tin pe gmail prea multe dar pun pariu ca-s milioane de tampiti care-si tin acolo filmele compromitatoare sau alte porcarii de gen.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de miromulus @ Mar 7 2006, 09:07 PM) [post=11820
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    pun pariu ca-s milioane de tampiti care-si tin acolo filmele compromitatoare sau alte porcarii de gen
    nu poti sa tii prea multe, in conditiile in care, ultima data cand m-am uitat, era limita de 10mega la atasamenta. pana la urma, nu pr]
    pun pariu ca-s milioane de tampiti care-si tin acolo filmele compromitatoare sau alte porcarii de gen
    [/QUOTE]

nu poti sa tii prea multe, in conditiile in care, ultima data cand m-am uitat, era limita de 10mega la atasamenta. pana la urma, nu prea ai ce face cu atat spatiu.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Citat Postat în original de miromulus &#064; Mar 7 2006, 09&#58;07 PM) [post=11820
    Se tot aud zvonuri legate de GDrive. Eu nu pricep totusi de unde fac astia rost de spatiu. Inteleg ca majoritatea nu tin pe gmail prea multe dar pun pariu ca-s milioane de tampiti care-si tin acolo filmele compromitatoare sau alte porcarii de gen.
    Tot ce e in contul de Gmail e propietatea Google. Tot ce noi stergem ei pastreaza. Dupa cate stiu e stipulat faptul asta in termenii si conditiile pe care le-am acceptat.

Deci e cam riscant sa tii lucruri importante. Pe de alta parte, nu cred ca are cineva grija asta, sa controleze, dar e proprietatea lor pana la urma.

Sper sa nu gresesc]
    [/QUOTE]

Tot ce e in contul de Gmail e propietatea Google. Tot ce noi stergem ei pastreaza. Dupa cate stiu e stipulat faptul asta in termenii si conditiile pe care le-am acceptat.

Deci e cam riscant sa tii lucruri importante. Pe de alta parte, nu cred ca are cineva grija asta, sa controleze, dar e proprietatea lor pana la urma.

Sper sa nu gresesc...dar asa stiam.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    275
    Putere Rep
    37

Implicit

Exista niste programe care sa faca chestia asta insa nu stiu daca sunt concordanta cu TOSul Gmailului. Oricum chestia mi se pare absolut inutila in ziua de azi(aproape toti cei care au nevoie de a lua datele cu ei au memory stickuri sau alte deviceuri similare).
    Singura chestie care cu adevarat interesanta ar fi daca ar permite remote linking.

preacher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    79
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Mar 8 2006, 08&#58;16 AM) [post=11837

Cred ca tu, eu si probabil inca o singura persoana am citit TOS-ul. Ai mare dreptate, iar din cauza asta nici nu folosesc Gmail-ul si Yahoo-ul pentru mail-uri importante si/sau personale :ph34r: .

In orice caz, exista deja 2-3 programele care iti fac drive virtual din contul de Gmail asa ca cererea exista si probabil Google va face pe pla]

[/QUOTE]

Cred ca tu, eu si probabil inca o singura persoana am citit TOS-ul. Ai mare dreptate, iar din cauza asta nici nu folosesc Gmail-ul si Yahoo-ul pentru mail-uri importante si/sau personale :ph34r: .

In orice caz, exista deja 2-3 programele care iti fac drive virtual din contul de Gmail asa ca cererea exista si probabil Google va face pe plac clientilor cu aceste nevoi.
    Blogul meu despre optimizare | Director web pentru webmasteri - daca ai un director web care transmite PageRank inscrie-l!

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Da citisem TOS-ul, intamplator (eram curios sa vad ce versiune au ei si ce noutati).....si intr-adevar e bine de evitat pastrarea lucrurilor importante in mail.

Apucasem sa citesc Gmail is too creepy in perioada in care mai intram pe Google Community.
    E bine macar de stiut.

Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Privacy fear as Google plans &#39;super database&#39;

Last updated: 08-Mar-06 10:41 GMT
    JOHN INNES

GOOGLE, the internet giant, is planning a massive online facility that could store copies of users&#39; hard drives - a move set to spark alarm among civil liberties campaigners.

Plans for the "GDrive", previously the subject of rumour among computer experts, were revealed accidentally after notes in a slideshow were wrongly published on Google&#39;s site.

The device would create a mirror image of data stored on consumers&#39; computer hard drives, letting users search data stored on other computers via Google accounts.

Un fel de zvon.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

schimbare de opinie personala:
    GDrive e o porcarie pe care nu o voi folosi niciodata. mai devreeme sau mai tarziu se va gasi un pushti care sa sparga algoritmii de criptare si va putea accesa oate informatiile din hardurile noastre >>>>> creeepy.

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de meetzah &#064; Mar 13 2006, 06&#58;04 PM) [post=12239
    GDrive e o porcarie pe care nu o voi folosi niciodata. mai devreeme sau mai tarziu se va gasi un pushti care sa sparga algoritmii de criptare si va putea accesa oate informatiile din hardurile noastre >>>>> creeepy.

Eu consider ca va fi ]
    [/QUOTE]

Eu consider ca va fi o sursa de warez "la greu"
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •