Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: google.com

crysty_23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit google.com

Siteul meu este optimizat la cuvantul bancuri tari pentru google.ro si problema sta in felul urmator am prea putine vizite cuvantul are in jur de 8000 de cautari saptamanal si eu nu reusesc sa depasesc 60 de vizite zilnic am fost chiar si al 4 pe pagina plus ca site-ul se mai afla si la alte cuvinte pe prima pagina dar cu cautari mai putine.
    Intrebarea mea este urmatoarea:din cauza ca site-ul nu se afla pe prima pagina in google.com vizitele mele sa fie asa de putine?
    Este necesara o clasare cel putin la fel de buna in google.com ca si cea din google.ro?

Multumesc anticipat
    Cand te plictisesti citeste niste poante

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Este "bancuri tari" un cauvant atat de cautat? Este poate mai bine sa optimizezei pe long tail "bancuri cu unguri", "bancuri cu blonde" etc
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit

conform http://www.trafic.ro/tools/?keyword=...nq&go=Afiseaza asa este.Cel mai tare cuvant este bancuri urmat de bancuri tari si mam gandit ca pana ajung eu sa aduc un site pe prima pagina la cuvantul bancuri dureaza mult si bn si m-am apucat cu ceva mai usor de aia ma mira lucrul asta.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Strategia nu e rea, cam asa lucrez si eu Insa cred ca va trebui sa mergi pe mai multe derivate.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit

Marius dar hai sa te intreb altceva.Cand am fost in pozita 4 pe prima pagina aveam vreo 60 si ceva de vizite celelalte 3 siteuri aveau mult mai mult mam uitat la best search keyword position si surpriza era afisat bancuri tari dar cand am fost pe pagina 4 la cuvantul bancuri am batut recordul de vizite adik 100 nu ii un pik cam ciudat lucrul asta.Chiar asa putina relevanta sa aiba cuvantul bancuri tari?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Probabil e atat de mare diferenta. Eu vad pe o nisa de divertisment asemanatoare aceasi diferenta.

Cuvantul principal jocuri aduce 20% din vizitatori desi e undeva pe pagina 2-3 !!!! pe cand cele care eu le credeam des cautate aduc sub 5% din vizitatori.

Principiul de long tail, spune mult si putine , deci din nou revin la sfatul initial.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Ce iti arata in Trafic Tools nu vei primi daca te afli pe prima pozitie ci este cumulat, reprezentand traficul dintr-o saptamana pe toate site-urile. Adica, primul site primeste de ex 2000, al doilea 1000, al 3-lea 200 si tot asa pana cand se strang 8000 de vizitatori pe saptamana.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit

SI o unealta care sa verifice cate cautari sunt pe un cuvant exista?imi poti da un link daca sti?

Ms anticipat

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    35

Implicit

Exact-exact nu exista si e si imposibil sa existe, doar aproximari. Ca sa ai un tool care sa iti spuna exact cate cautari sunt pentru un anumit cuvant in total ar trebui ca acel tool sa aiba acces la datele tuturor motoarelor de cautare.

Tool-ul de la trafic.ro e bun daca tii cont ca datele prezentate acolo se refera doar la site-urile contorizate, nu la tot web-ul. Asadar, acele 8000 de cautari aratate in cazul tau reprezinta numarul de user-i care au cautat "bancuri tari" si au accesat din pagina de rezultate site-uri care sunt inscrise in trafic. Asta inseamna ca datele site-ului mioritice.com, aflat pe prima pagina in serps, nu sunt luate in calcul.

Apoi, mai trebuie tinut cont de scopul cautarii utilizatorului. Daca sunt 1000 de cautari pe zi, sa zicem, pentru cuvantul "adevarul" nu inseamna ca 1000 de oameni "cauta adevarul" () ci ca majoritatea prefera sa caute in google si apoi sa acceseze adevarul.ro in locul tastarii adresei direct in browser. Deci e posibil ca din 8000 de cautari pentru bancuri tari, o parte considerabila sa caute site-ul cu acelasi nume, de pe prima pozitie in Google.

Apoi, asa cum se vede si aici, site-urile aflate in afara top 3 in Google primesc sub 10% din click-uri. Asadar, daca esti pe 7 in pagina de rezultate vei obtine doar 0.36% (in medie) din traficul generat de respectivul keyword.

In concluzie, din 8000 de cautari pe kw-ul tau, sa zicem ca jumatate cauta direct site-ul bancuritari.net si nici nu se uita pe celelalte. Restul de 4000 de potentiale vizite (pentru ca unii poate doar cauta, nu si acceseaza vreun site) se impart la celalte 9 rezultate iar tu, daca esti pe 7, primesti 14 vizite pe saptamana (0.36%).

Ideea e ca aceste tool-uri iti arata estimari destul de grosiere si tendinte, nu cifre sigure pe care sa bagi mana in foc.
    Ultima modificare făcută de raducutzzu; 7th July 2009 la 00:52.
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit

si atunci ce as putea face am muncit considerabil pentru a aduce acest site pe prima pagina si acuma sa nu aiba aproape nicio valoare ii destul de urat.Merita aplicat principiul de care vorbea Marius (long tail) si daca da de cate sute de cuvinte care au o putere de cautare mai mica este nevoie?
    Voi cum va alegeti un cuvant pe care sa il optimizati aveti asa multa experienta incat sa spuneti aproximativ cat de cautat ii sau ati patit ca mine?

Multumesc pentru raspunsuri

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •