Poate ca ai si tu dreptate Dever.
Cred ca totusi anul asta vom avea multi bloggeri inscrisi avand in vedere ca taxa de participare pentru ei este redusa (50 RON).
Poate ca ai si tu dreptate Dever.
Cred ca totusi anul asta vom avea multi bloggeri inscrisi avand in vedere ca taxa de participare pentru ei este redusa (50 RON).
aoleu ... neatentia si oboseala isi spun cuvantul (Dever isi trage o palma si fuge la colt rusinat de propria duda)
Tind sa ii dau dreptate lui Serban apropo de atragerea blogurilor, mai putin partea de "ce poti cota la un blog" (sunt bloguri ce e drept mai rare care au script propriu si/sau template propriu - eu unul nu ma incadrez in niciuna din categorii)
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
exact ceea ce ziceam, nu e un festival al webdesign-ului, este un festival al promovarii pe cercuri de interese. practic un juriu ce poate cota la un blog? scriptul? codul html? NU, in schimb sunt interesati sa atraga blogeri, ca sa scrie acestia despre eveniment + firma organizatoare + firmele castigatoare + clientii lor => reclama moka
in loc sa incurajeze inscrierea de lucrari web de calitate, la ei pe site mai mult vad chestii legate de bloguri si adversiting.
Serban Ghita - my website
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)