Daca vine de la ei, eu sustin ca ei sunt, indiferent ca a fost schimbat titlul topicului si indiferent de porcaria de serviciu la care fac reclama, chestie de care oricum nu am nevoie in vecii vecilor si nu ma intereseaza absolut deloc. Nu am vreo legatura oficiala cu forumul seopedia si spamerii mi-au trimis pe adresa firmei; e o adresa destul de cunoscuta spamerilor si primesc pe acolo cam tot ce bantuie in spatiul romanesc; unul dintre e-mailurile originale il gasiti mai jos (ma incapatanez sa imi cenzurez adresa din motive temeinice).
Mailul vine din hostul smtp.rdslink.ro in mx-ul meu, care confirma ca mailul vine de la 193.231.236.97; lookup pe 193.231.236.97 => smtp.rdslink.ro; smtp.rdslink.ro are authentication, deci expeditorul este demcod@rdslink.ro, nu altcineva.
Poate tine la altii mai slab pregatiti, dar pentru mine e destul de clar care e traseul.
Sa continuam: whois.rotld.ro, verificam enfirme.ro
Voi sunteti, demcod@rdslink.ro; e domeniul vostru. La care faceti reclama.domain-name: enfirme.ro
description: PFA Costea Emilian-Ovidiu
description: STR. SIMION BARNUTIU, NR. 67A
description: ALBA
description: BLAJ
description: Country: RO
description: Postal Code: 515400
description: Phone: +40-235-408736
description: Email: demcod@rdslink.ro
description: Registration/ID Number: F01/1471/2005
description: Fiscal Code [...]
admin-contact: CE208-ROTLD
technical-contact: CE208-ROTLD
zone-contact: CE208-ROTLD
billing-contact: CE208-ROTLD
nameserver: ns1.whmpanels.ro 212.146.115.243
nameserver: ns2.whmpanels.ro 212.146.115.244
info: Registered via Romarg
info: object maintained by ro.rnc local registry
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20061123
updated: florian@rotld.ro 20061123
source: ROTLD
application-date: 20061119
domain-status: activ
registration-date: 20061123
person: COSTEA EMILIAN-OVIDIU
address: PFA Costea Emilian-Ovidiu
address: STR. SIMION BARNUTIU, NR. 67A
address: ALBA
address: BLAJ
address: Country: RO
address: Postal Code: 515400
address: Registration/ID Number: F01/1471/2005
address: Fiscal Code [...]
phone: +40-235-408736
e-mail: demcod@rdslink.ro
nic-hdl: CE208-ROTLD
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20061123
updated: florian@rotld.ro 20061123
source: ROTLD
Cine e demcod soft? Este http://www.demcod-soft.com/
Intram pe www.dnsstuff.com. Acolo gasim:
Emilian-Ovidiu Costea detine ambele domenii. Acesta este vinovatul. Hotul care striga "hotii".Whois Output for: demcod-soft.com
Domain Name Owner:
Emilian Ovidiu, Costea
Simion Barnutiu, nr. 67A
Blaj, Alba 515400
RO
Administrative Contact:
Emilian Ovidiu, Costea
Simion Barnutiu, nr. 67A
Blaj, Alba 515400, RO
Phone: 0040744976074
Email: office@hostdomain.ro
Technical Contact:
Emilian Ovidiu, Costea
Simion Barnutiu, nr. 67A
Blaj, Alba 515400, RO
Billing Contact:
Emilian Ovidiu, Costea
Simion Barnutiu, nr. 67A
Blaj, Alba 515400, RO
Record Information:
Domain Record Created: September 22, 2005
Domain Record Updated: September 25, 2006
Domain Record Expires: September 22, 2007
DNS Information:
Name Server: ns1.whmpanels.ro
Name Server: ns2.whmpanels.ro
Prea multa discutie pentru niste nenorociti de spameri de duzina, care mai au si TUPEUL sa se bata cu caramida in piept ca ei nu sunt de vina. RUSINE! Va urez sa va mearga afacerile la fel de bine cum sunteti voi de corecti! Si ciocu' mic, ca sunteti vinovati!
Ultima modificare făcută de BladHaund; 2nd February 2007 la 01:12.
Hmm , simplul fapt ca enfirme.ro este pe primul loc in portofoliul celor de la demcod-soft.com era dubios de la inceput.
Dar hai sa vedem cine este Andysorro cel atat de ofuscat(a) ca nu ii inghitim spamul.
de aiciNume/prenume: Andreea Andreea
Email: andysorro@yahoo.com
Judet/regiune: Timis
Tara:
Telefon: 0724691619
Mobil: Rominia
Asta era in perioada in care isi cauta un loc de munca probabil (observati ca ofera un contact emmillio67@yahoo.com. o fi al nostru Emilian Ovidiu ?)
Uite ca si l-a gasit pana la urma la demcod-soft.com, unde face anunturi pe unde se poate ca
de aiciDemcod-soft va ofera solutii pentru ca firma dumneavoastra sa se dezvolte si va promoveaza imaginea prin intermediul internetului--adica spam in intelesul lor ---apropiindu-va de clienti si devenind mai accesibili. Realizam orice aplicatie web in: html, css, php, mysql.
Judet:Bucuresti
Email:andysorro  TEl.:
URL Site (Foto):http://www.demcod-soft.com
Data adaugarii: 24/09/05 Ora: 21:32
Deci BladHaund uite cine iti era iubita de Andreea, care spameaza din partea demcod-soft.com pentru enfirme.ro pentru ca spam inseamna pentru ei promovare web.
Asa ca stimati clienti eu zic sa va ganditi de 2 ori daca vreti "promovare" din partea demcod-soft.com Spamul este o activitate ilegala si daca doriti o afacere serioasa nu cred ca v-ar conveni sa va asociati cu asa ceva.
Later edit : numele topicului ar trebuii schimbat, sa se mentioneze ambele firme, amandoua sunt la fel de vinovate.
Ultima modificare făcută de lvl100; 2nd February 2007 la 06:10.
Eu nu vad nici doua firme, nici una singura. Vad o Persoana Fizica (eventual) Autorizata, Costea Emilian-Ovidiu, care face spam pentru niste site-uri (probabil) facute de el. Site-ul incriminat este enfirme.ro, domeniu care apartine lui Costea Emilian-Ovidiu. Spamul a plecat de pe adresa demcod@rdslink.ro, fara a fi facut nici un efort de a ascunde expeditorul. Site-ul enfirme.ro a fost facut de http://www.demcod-soft.com/, care se revendica a fi o "firma" de web design din Timisoara. Domeniul demcod-soft.com apartine, de asemenea, tot lui Costea Emilian-Ovidiu.
Concluzia este destul de clara si simpla: persoana sau grupul care se intituleaza Demcod Soft detin(e) domeniul enfirme.ro, site creat de el/ei. Acestia fac spam pentru a promova respectivul serviciu. Persoana sau grupul care se revendica Demcod Soft par sa fie numitul (in curand inculpatul) Costea Emilian-Ovidiu
Verificam: http://www.mfinante.ro/contribuabili.../agenti_nr.htm
F01/1471/2005
Mai departe: http://recom.onrc.ro/Nu exista agent economic cu acest numar de inmatriculare la Registrul Comertului!
Inapoi pe http://www.mfinante.ro/contribuabili...agenti_cod.htm, cu codul fiscal 178010701184Nr.crt. Firma Nr. inregistrare RC
Cod Fiscal Stare firma Data ultimei inregistrari la RC
1. COSTEA EMILIAN OVIDIU PERSOANA FIZICA
Judet :Alba, Localitate :BLAJ F1/1471/2005
178010701184
- functiune 13.12.2005
Nu exista agent economic cu acest cod
Ultima modificare făcută de BladHaund; 2nd February 2007 la 10:23.
Indiferent de cine freaca luleaua in spatele siturilor, oamenii trebuie avertizati de aceste 2 situri enfirme.ro si demcod-soft.com.Eu nu vad nici doua firme, nici una singura. Vad o Persoana Fizica (eventual) Autorizata, Costea Emilian-Ovidiu, care face spam
Numele individului e important pentru justitie, numele firmelor e important pentru potentialii clienti sa stie sa le ocoleasca ca isi bat singure cuie in talpa.
Eventual postul al trebuii sa cuprinda numele la toti trei.
Andysorro suntem curiosi ce explicatie ai sa mai dai de data asta, daca mai ai vreuna.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)