Dar e ok sa sufocati alte servere ?1) Presupul spam nu este trimis de pe Yahoo , ci de pe server propriu. Pe Yahoo este un simplu Reply-Address , cu scopul de a nu ne sufoca serverele cu mesajele Bounce , pt. adrese invalide / inexistente.
Eu retin FOARTE bine ca amdat un mail in trecut (ca raspuns la EXACT acelasi e-mail pe care l-am primit si azi) care suna asa :2) Toti destinatarii acestui mesaj sunt useri care de buna voie s-au inregistrat pe site-urile detinute de firma. Fie ele subdomeniu.phg.ro , fie alte site-uri cu domeniu propriu.
Astazi, am mai trimis unul:Cod:From: "Cristian Mezei -> IT Xperts" <cristi@xperts.ro> To: "Echipa AutoZone" <autozone@phg.ro> References: <af4674b764b3b54ee0df7a687f3c7375@autozone.phg.ro> Subject: Re: AutoZone - Automobilele adora acest loc !!! Date: Fri, 27 Oct 2006 17:19:59 +0300 Organization: IT Xperts MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_00BB_01C6F9EC.2253C070" X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_00BB_01C6F9EC.2253C070 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable GATA cu SPAM-ul. Sunteti fenomenali. Cristian Mezei. ----- Original Message ----- bla bla bla (mesaj)
Oare se va termina ?Cod:From: "Cristian Mezei -> IT Xperts" <cristi@xperts.ro> To: "Echipa AutoZone" <autozone@phg.ro> References: <65bcde27c2420f4af14983431592f526@autozone.phg.ro> Subject: Re: AutoZone - Automobilele adora acest loc !!! Date: Wed, 8 Nov 2006 19:48:15 +0200 Organization: IT Xperts MIME-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_000_0065_01C7036E.D490BE10" X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 This is a multi-part message in MIME format. ------=_NextPart_000_0065_01C7036E.D490BE10 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1" Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Bai nene opriti-va cu spam-ul. Cristian Mezei ----- Original Message -----=20 blabla
SI eu inca retin ca am mai avut discutii de genul asta cu PHG in trecut, dar din pacate inbox-ul meu si sent items-ul meu din Outlook nu mai este atat de vechi (am schimbat vreo 3 notebook-uri).
Eu m-am dus pe PHG.ro , am vrut sa ma uit la Termeni si conditii si nu am gasit. Nu este vina mea, si mai mult obligatia mea (ca vizitator) sa stau sa inebunesc cautand un privacy policy.3) Ca adaugare la pct. 2 , in sectiunea "Termeni si conditii" a fiecarui site este precizat faptul ca ne rezervam dreptul de a trimite e-mail-uri informationale userilor nostri. Asta chiar daca pe site-ul principal nu exista link catre Termeni si conditii.
Interesant. Vezi la punctul 2.4) Tot ca o adaugare punctelor 2 si 3 , mesajele primite de la noi nu se incadreaza la "SPAM". Asta deoarece "destinatarii" s-au inscris de buna voie , au optiunea ( respectata, dealtfel ) de dezabonare . Repet : sunt utilizatorii nostri inscrisi, nu am cumparat baze de date , etc.
Nu e chiar atat de simplu. Vezi punctul 2.5) Oarecum pe langa subiect : ai 3 mail-uri , care nu sunt identice . Care nu sunt SPAM . Te dezabonezi , nu primesti . Simplu.
Am vrut sa o fac. Mi-am dorit asta din tot sufletul.6) Asemeni regulamentului SoftPedia : Accesul la serviciile PHG este un privilegiu, nu un drept. So feel free to leave us .
AI spus ca nu reprezinti PHG.Poti contacta avocatii nostri oricand , in cazul in care ti se pare ceva ilegal , conform legislatiei in vigoare.

Răspunde cu citat