E o idee buna sa se plateasca anual ca sa nu se mai cumpere domenii si sa ramana nefolosite.
Este bine sa fie afisate detaliile proprietarului in Whois si sa fie ascunse doar daca se plateste o taxa suplimentara .
Parerea mea..
E o idee buna sa se plateasca anual ca sa nu se mai cumpere domenii si sa ramana nefolosite.
Este bine sa fie afisate detaliile proprietarului in Whois si sa fie ascunse doar daca se plateste o taxa suplimentara .
Parerea mea..
Chiar daca whois este privat sau public poti face acelasi spam,imho. Inregistrezi un domeniu .ro pe alt nume decat al tau(unul fictiv), faci ce vrei cu el si pe urma uiti de el,iei altul.
E vorba de exemplu de nr de tel si adresa de mail care nu vreau sa fie publice: sa ma sune oameni sa imi faca diverse propuneri de afaceri.
Vreau sa am optiunea de a pune datele pe privat.
Spam se face si cu privat si fara.Nu se iau masuri impotriva spamului,asta e problema .
Sunt de acord , dar s-ar reduce numarul fata de situatia de acum. De exemplu eu as renunta la cateva domenii pe care azi nu le folosesc .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)