NU vreau sa intru in polemica , dar siteurile de acest gen , nu sunt activitate solitara !
Trafic e la greu , eu am vizitatori si vizite cu gramada , dar e destul de greu , ( sa nu scriu imposibil ) sa faci bani cu el !
In plus trebuie sa-l updatezi zilnic , si nu prea posteaza nimeni nimic in afara de poze , filmulete sau filme " de specialitate " , practic nu sunt " discutii " si comentarii de genul " ai vazut cat de mare si groasa o avea ala " sau exclamari " Ba , da i-a supt-o pana-n amigdale , daia statea saracu' asa cocosat ! " , ori intrebari de genul " Blonda aia avea clictorisul langa amigdale , ca eu nu am mai rezistat pana la sfarsit ? "![]()
Daca e un site corect , lumea revine , dar daca userii nu gasesc ceea ce se asteapta sa gaseasca , pe cat de repede vin , pe atat de repede se si duc !
Off Topic : Eu eram moderator la un site de " matrimoniale " ( unele asa se autointituleaza ), dar de cand tot primesc e-mailuri in care diversi ma intreaba daca nu m-am saturat de femei si daca nu sunt gata de " lucruri mai serioase " , plus ca-mi trimit linkuri in care imi arata cat de " dotati " sunt , m-am lasat de moderat !
Nici timp nu mai am , dar forumurile de " matrimoniale pentru adulti " ( chiar daca de casatorit se casatoresc de regula numai persoane majore) sunt noua tendinta pentru siteurile de gen !

, dar de cand tot primesc e-mailuri in care diversi ma intreaba daca nu m-am saturat de femei si daca nu sunt gata de " lucruri mai serioase " , plus ca-mi trimit linkuri in care imi arata cat de " dotati " sunt , m-am lasat de moderat !
) sunt noua tendinta pentru siteurile de gen !