Vand ponturi de domenii expired bune pentru PBN
Se cunoaste faptul ca PBN-urile sunt o sursa buna de linkuri ce ajuta la ridicarea siteurilor. Este recomandat a se folosi domenii expired in dezavantajul celor noi, pentru ca acestea au deja linkuri spre ele, iar timpii de asteptare vor fi mult mai mici.
Eu folosesc aceasta metoda de promovare, si frecvent verific sute de domenii, insa cumpar dintre ele doar ceea ce am nevoie. Asadar, raman foarte multe pe care nu le inregistrez, si vazand ca pe forumurile straine multi ofera acest serviciu, am zis ca poate si romanii ar fi interesati de aceasta metoda de promovare.
Asadar, vand liste cu ponturi de domenii ce au linkuri bune spre ele, pe care voi le veti inregistra si veti face PBN pe ele, din care veti duce likuri spre siteurile voastre. Uneori, se intampla ca unele domenii sa nu se indexeze (personal pana acum nu am patit acest lucru), iar in acest caz, pentru fiecare domeniu care nu se indexeaza, eu va dau alte 3 ponturi gratuit.
Domeniile au metrici medii, DA pana la 15, PA pana la 30, TF si CF peste 15, ceea ce inseamna o acuratele mai mare a backlink-urilor ce vin spre acestea. Mare parte dintre ele au putine linkuri insa de calitate mare (gen ziare) iar DA-ul este foarte mult influentat de cantitate si nu de calitate. Tocmai de aceea, exista domenii ce au DA doar 5-6 insa au linkuri din 5-6 ziare foarte puternice, aceste domenii fiind puternice, chiar daca DA-ul nu pare sa arate acest lucru. In schimb, TF si CF de la majestic arata bine.
Multi vand domenii doar dupa metrici, insa acele domenii au spre ele sute de linkuri de proasta calitate, de aceea au metricii mari. Eu prefer sa aleg domenii de calitate, cu root-uri mai putine dar puternice, pentru ca aceasta varianta este mult mai sigura. Un domeniu cu 500 de rooturi din comentarii nu va ajuta cu nimic, in schimb un domeniu cu linkuri din cateva ziare spre el, va ajuta foarte mult.
Daca sunt persoane interesate de acest serviciu, serviciul va functiona asa:
- eu primesc suma de bani in contul bancar
- livrez lista cu ponturi de domenii imediat dupa ce se dovedeste ca s-a facut transferul
- inregistrati domeniile, puneti un fisier pe ele ca sa se indexeze
- in cazul in care vreunul nu se indexeaza deloc in termen de 10 zile de la punerea lui online, ofer alte 3 ponturi gratuite pentru fiecare bucata
Preturi: in general pe .com se cer 10-15 usd pe bucata la ponturile de domenii cu metrici medii
- 10 bucati: 50 euro
- 20 bucati: 80 euro
Rog persoanele interesate sa ma contacteze pe privat.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.