Nu este asa, am transferat de la name.com la Godaddy acum 2 luni un domeniu care era in redemption period si totul a fost in regula. Stiu ca si in regulile impuse de ICANN este prevazut un paragraf in care este specificat faptul ca proprietarul domeniului are dreptul sa transfere domeniul in redemption period. Ceea ce au facut cei de la register e ca nu mi-au trimis codul acela pentru a autoriza tranzactia in timp util si apoi s-a intamplat ce s-a intamplat. Recunosc ca am o parte din vina, ca am dezactivat auto-renew, ca nu am reinnoit sau transferat domeniul pana sa expire, dar asta nu inseamna ca ei au "jucat" cinstit. Nu inteleg cum un angajat de la Customer Support poate sa imi re-vanda propriul domeniu in numele unei alte companii prin intermediul mesageriei interne ale celor de la Register?
Am gasit si site-ul companiei care mi-a luat domeniul, vad cu doar cu asta se ocupa: New Ventures Services, Corp - Premium Domain Names
Alta chestie cu angajatul respectiv e ca dupa ce i-am spus sa se duca dr#### u oferta lui cu tot mi-a trimis un mesaj in care ma lua la misto oarecum "Iti urez mult succes in eforturile tale de a-ti recupera domeniul "afacerii tale" (am tradus eu in romana).
Domeniul in cauza poate fi considerat un domeniu bun, dar nu pentru piata internationala ci doar pentru cea din tara ca e un cuvant in romana, eu l-am folosit pentru afiliere si am avut mici rezultate cu el. Nu inteleg nici de ce i-a tentat pe astia de la New Ventures?
Content writer & marketing afiliat