Haos, o simpla confirmare din partea unui user random care sustine ca-l cheama Oana S nu rezolova nimic.
Rezolvarea e simpla, am dat-o pe cateva pagini in urma.
Este dovada primrii acelei recomandari. O dovada foarte simplu de confirmat, prin raportarea mesajului sau ma rog, printscreen / forward cu headerul din email etc.
Crezi ca e asa de greu sa apesi pe un buton sa dai report? Necesita juma de secunda si gata, credibility back on.
Dar vezi tu, ca in loc de o dovada simpla prin care ne puea pe toti la punct, a ales sa ceara stergerea contului si a oricarei urme ca aceasta disputa a exista vreodata.
Si tu ce deduci din ce am spus eu, ca dontedro/seomoon este o persoana care poate demonstra dar nu VREA?
Gandeste-te ca se vede in josul paginii cine citeste acest topic. Si l-am vazut in ultimele zile ignorand complet cererile de a demonstra.
Ma pun in pielea lui si gasesc minim 10 metode de a rezolva aceasta situatie.
El a ales sa n-o rezolve, avand impresia ca vorbeste cu caiva ciuriburi de pe un forum oarecare. "Hai ca i-am prostit si pe astia". Citeste ce a scris Tom cu o pagina sau doua in urma. O sa intelegi mai multe despre logica de a oferi 100$ pentru un pont.
Eu sunt inca pregatit sa ii cer scuze daca reuseste sa dovedeasca ca nu e tepar, conform reteti mele.

))