Pe unul dintre aceste domenii mi-ai vandut mie advertoriale recent si stii cum a ramas treaba ... As vrea sa il cumpar eu. Pe pm un pret te rog.
Pe unul dintre aceste domenii mi-ai vandut mie advertoriale recent si stii cum a ramas treaba ... As vrea sa il cumpar eu. Pe pm un pret te rog.
Nimic.
e4uk.info super pret, 150 de euro! Mai multe relatii in privat!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Vand un domeniu cu site pe el cu urmatoarele statistici. Nu ma intrebati cat cer pe el, nisa este romanii din strainatate, astept oferte concrete! e4Uk s-a scumput la 250 de euro, traficul a crescut cu 70% de la ultima oferta!
Statistica e mai proasta in iunie pentru ca am avut probleme de host si am fost 30% OFF Line cu site-ul!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Deci site + domeniu vandut, cu ocazia asta il anunt pe @tazonne ca nu a adat accept la transfer, iar in curand expira, nefiind pe prelungire automata sa nu-mi aud vorbe [ trimis inca un email de avertizare!
Va rog nu mai cereti preturi, faceti direct oferta la ce va convine, daca e ok batem palma! @dane1505 si @bubu28
actori.info venit 40 euro anul acesta Trafic 52.515
comunicate.info venit 35 euro anul acesta + 100 din ce e publicat pe bani Trafic 8.931
casa-mea.info venit 66 euro anul acesta Trafic 13.952
Daca le vrea si altcineva in afara de cei doi, rog PM sau direct pe messenger!
Vand [ sau caut asociat cu imaginatie ] kLumea.Info ! 100 de articole postate 100 de euro ! Se preteaza la multe, usor de retinut, haios!
Am un domeniu care expira in decembrie, nu am avut timp sa ma ocup de el, asa ca-l vand la doar 10 euro! CTRL-V.INFO primul venit primul servit!
Urgent vand i-avocati,info si i-bone,info - vreau o oferta decenta - le vand pentru ca nu mai am spatiu pe hosting si nu vreau sa le tin pe gratuit! Se pot vinde la pachet cu paginile aferente, foarte active!
Se vinde urgent i4Jobs [ Net ] - Venituri afiliere 240 lei ( bestjobs, etc. ) Alte venituri 138,75 Euro anul acesta.
Se poate vinde domeniul fara content. Se mai poate vinde cu pagina de facebook 1470 likes, se mai poate vinde si grupul aferent - 4850 membri. Atat fanii cat si membrii in grupuri sunt reali ( nu au fost adaugati, au venit singuri). Astept oferte concrete pentru ceea ce doriti sa achizitionati.
Se vinde urgent Caut-Bona [ Info ] in aceleasi conditii ca primul site.Venituri din Afiliere - 302 lei, Alte venituri 2015 - 118, 89
Pagina FB 1640 Grup 1470 membri
Se vinde Zgarciti.Info 20 euro! Vechime 1 an,
Se vinde Mega-Reduceri.Info 20 de euro! Vechime 2 ani
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)