Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Contact proprietar (persoana fizica) domeniu .ro prin ROTLD

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit Contact proprietar (persoana fizica) domeniu .ro prin ROTLD

Stiu ca mai dedemult am contactat pe cineva (persoana fizica, deci fara datele afisate public) care detine un domeniu .ro nefolosit; am completat un formular si i s-a trimis respectivului un email si ulterior am putut sa dialogam.
    Mai exista aceasta optiune? Am cuatat ceva timp si nu o gasesc. Si nici siteul ROTLD nu e chiar asa de stufos.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Din pacate nu, am incercat sa dau si eu de o persoana am trimis mail celor de la ROTLD iar raspunsul lor a fost " nu va putem oferi informati personale despre clienti nostri "

Insa la whois chiar daca datele nu erau afisate am observat Registerul care a fost mai darnic si am putut lua legatura cu persoana in cauza, iti recomand sa incerci acest lucru.
    .

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

"Conform "Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date", datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publica."

Paul, in ce an ti-a dat tie un registrar datele de contact ale unei persoane fizice?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Se mai dau ... pe shusta ... macar un email ... partea naspa e daca registratul e rotld ca atunci nu prea ai cum ... altii sunt mai ingaduitori ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Paul, in ce an ti-a dat tie un registrar datele de contact ale unei persoane fizice?
    Dupa cum am spus " Registerul care a fost mai darnic si am putut lua legatura cu persoana in cauza " , nu am precizat ca mi-a dat datele, a trimis un mail proprietarului domeniului respectiv in legatura cu ce am avut eu de ofertat

PS: Nu doar in Romania am avut problema asta .... si cei de la namecheap au fost foarte prietenosi ajutandu-ma chiar daca nu sunt un client al lor.
    Ultima modificare făcută de Paul; 28th April 2012 la 22:43.
    .

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    "Conform "Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date", datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publica."

Nu se publica datele, nu se publica, normal. Dar cum a spus Marius, daca este un formular de contact, mai exact o casuta in care data de contact nu e publica dar mesajul ajunge la proprietar nu se incalca legea + ca este util pentru parteneriate, etc.

Si eu tin minte sa fi facut asa acum cativa ani ca sa cumpar un domeniu.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Stiu ca mai dedemult am contactat pe cineva (persoana fizica, deci fara datele afisate public) care detine un domeniu .ro nefolosit; am completat un formular si i s-a trimis respectivului un email si ulterior am putut sa dialogam.
    Mai exista aceasta optiune? Am cuatat ceva timp si nu o gasesc. Si nici siteul ROTLD nu e chiar asa de stufos.
    Ca sa nu mai deschid un alt topic, Marius ai reusit cumva sa dai de proprietar ? Vreau sa dau si eu de proprietarul unui domeniu .ro !

Multumesc !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Cipiot este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    232
    Putere Rep
    34

Implicit

mi-am amintit ca i-am intrebat pe cei de la rotld despre asta acum cateva luni, asta a fost raspunsul lor pe mail:

Buna ziua,

In cazul in care o persoana doreste obtinerea datelor persoanelor fizice detinatoare a unor nume de domenii .ro, acesta trebuie sa trimita urmatoarele acte:
    1. ORIGINAL, prin posta - cerere in vederea obtinerii datelor, care sa cuprinda numele de domeniu si motivul/scopul folosirii datelor de contact.
    2. ORIGINAL, prin posta - declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa ca nu va folosi aceste date decat in scopul mentionat in cerere.
    3. COPIE - act de identitate a persoanei care semneaza cererea si declaratia.

RoTLD isi rezerva dreptul de a nu raspunde favorabil acestei solicitari in cazul in care cererea nu este fundamentata.

Cu stima,

Diana Petrescu
    ROTLD Support Team

nu mai imi amintesc foarte sigur, dar parca ar fi fost vorba si de o taxa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plati prin sms - persoana fizica
    De edy12006 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th April 2011, 10:40
  2. Firma sa cumpere de la persoana fizica
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th January 2011, 20:02
  3. Adsense pe firma sau persoana fizica
    De Nichita în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11