Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cat valoreaza un domeniu format dintr-o litera ?

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    35

Implicit Cat valoreaza un domeniu format dintr-o litera ?

Cat valoreza un domeniu format dintr-o litera ? sa zicem ca litera este similara cu a celui mai mare site de socializare .
    Multumesc

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

pe .com sau pe .ro?
    Caut cu jingle.ro.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

daca ar fi : f.com ar valora imens

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    35

Implicit

well nici chiar mina de aur , e f pe info ...

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

f.com a fost cumparat de facebook pe o suma destul de frumoasa (nu mai stiu de unde am auzit dar sig este corecta informatia )

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Pe orice extensie ar fi sau orice litera, pretul ar fi foarte mare, poate sute de mii de euro.

Edit: mesaj primit pe mail

Saptamana trecuta a fost una foarte importanta pe piata internationala a domeniilor deoarece s-au inregistrat doua dintre tranzactiile din top 10. Conform informatiilor oferite de siteul dnjournal.com, cea mai importanta a fost vanzarea pentru 700.000 de dolari a domeniului VU.com, tranzactia plasandu-se pe locul 4 in topul celor mai mari tranzactii inregistrate in acest an (cel mai scump domeniu care s-a vandut anul acesta este Social.com cu un pret de 2.600.000 de dolari).

Urmatoarele tranzactii importante se inregistreaza la domeniile care au cod de tara in extensii. Intre acestea, Meet.me (.me este codul de tara pentru Muntenegru) s-a vandut la cel mai mare pret – 450.000 de dolari . In alta tranzactie privata Local.ly (ly este extensia pentru Libia) a fost vandut pentru 100.000 de dolari.

Urmatoarele tranzactii din topul acestei saptamani au fost: Talk.tv – vandut pentru 40.000, Intuitive.it pentru 27.000 de dolari, Amati.com si Roller.com vandute la acelasi pret, 20.000 de dolari.

Pentru Ironworkers.com s-au incasat 17.000 de dolari, Ersatzteile.com a fost vandut cu 16.900 de dolari, iar pentru BigTits.net s-au platit 15.000 de dolari.
    Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 18th November 2011 la 12:30.

axa2000 Guest

Implicit

Registrarul .info nu permite inregistrarea de domenii dintr-o litera. Nici macar din doua caractere. Minimul e 3. Asa ca succes cu vanzarea domeniului f.info

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    291
    Putere Rep
    35

Implicit

Pe ssnet am avut iluzia pentru o noapte ca detin acest domeniu . Il platisem , am pe mail factor achitata. Dar visul frumos a luat sfarsit a doua zi. Sad day for me. Dar am luat alt domeniu special. Multumesc tuturor pt opinii. Faceam o cinste daca era cazul

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

inca o intrebare ca sa nu deschid alt topic , cat de interesant ar fi un domeniu format din ceva ce are 16 milioane de cautari internationale lunare si 100 de mii de cautari exacte lunare la noi ? pe pm dau si numele , am luat deja domeniul , as vrea niste sfaturi pe pm .

axa2000 Guest

Implicit

Daca nu are continut pe el valoarea lui e cea platita pentru inregistrare. Daca l-ai inregistrat deja de ce nu il pui aici ca doar nu e secret ca il ai?

EDW
    EDW este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th October 2010
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    35
    Posturi
    196
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de axa2000 Vezi Post
    Daca nu are continut pe el valoarea lui e cea platita pentru inregistrare. Daca l-ai inregistrat deja de ce nu il pui aici ca doar nu e secret ca il ai?
    Valoarea unui domeniu nu e data numai de continut

Sunt foarte multe criterii care determina valoarea unui domeniu, printre ele enumar: vechime, extensie, extensii ocupate, numar total de cautari, numar total de cautari exacte, lungimea domeniului, PR, trendul (ascendent-descendent), daca e keyword, daca e brandabil, legatura dintre numele domeniului si extensie (uneori unele pe .net suna mai bine decat cele pe .com), la un nivel inalt se ia in considerare pana si de cat timp sunt ocupate celalalte extensii, nisa domeniului, vanzari similare si multe multe altele.
    Doar asa poti sa evaluezi corect valoarea unui domeniu, si daca mai vrei sa faci si profit din vanzarea si cumpararea lor trebuie sa mai sti si multe multe alte chestii. Ce am zis sus e doar 5% din ce trebuie sa stie o persoana care vinde si cumpara domenii.

Altfel, putem sa fim romani in continuare si sa avem pretentia ca ne pricepem si la domenii, pe langa multe altele. Ne punem un avatar cu niste extensii, facem oferte pe forumurile de profil de 5-10 euro pentru domenii de 50-200e ca "nu are continut, iti spun sigur ca nu valoreaza mai mult", facem afirmatii in functie de cum ne simtim in ziua aia si gata, ne pricepem si la domenii acuma, pe langa seo, marketing afiliat, politica, si ce va mai trece prin cap seara.

@midanius - trimite-mi pm cu domeniul si ti-l evaluez eu gratuit la un pret realist.
    Ultima modificare făcută de EDW; 19th November 2011 la 18:49.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PHP/MySQL afisare inregistrari care incep cu litera X
    De Iulian în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th July 2010, 07:04
  2. Cuvant cheie + litera sau cifra
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th January 2009, 12:22
  3. Domenii de o litera *.ro
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21